Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Gode bh-er til hengepupper?

#1

HSJ73 sa for siden:

Etter å ha ammet to barn og hatt store pupper i utgangspunktet, er puppene nå temmelig slunkne. Hadde huden passet til det inni, ville jeg kanskje vært en A-/B-cup, :p mens nå må jeg ha C. Før jeg fikk barn brukte jeg D. Rett etter fødsel måtte jeg ha DD/E. Altså, C-cup føles riktig, 75C for å være mer nøyaktig. Det er jo stort sett en kurant størrelse, men jeg sliter med å finne bh-er som holder puppene på plass. :rolleyes: Det ser pent og ordentlig ut rett etter jeg har tatt på meg bh-en, men etter å ha gått med den en stund, begynner puppeskinnet å tyte ut. Høres lekkert ut, ikke sant?

Har noen samme problem og kan anbefale noen gode bh-er?

Takk!


#2

Benzo sa for siden:

Gå til en undertøysforetning og få tilpasset en BH der, det er gull verdt!


#3

Harriet Vane sa for siden:

Gå til en skikkelig BH-forretning og kjøp deg et par gode BH'er i riktig størresle. Jeg fikk nye pupper etter å ha investert noen kroner i skikkelig undertøy! Fra 85 C til 70 FF! Så gjør det, og du vil nok ikke ha hengepupper etterpå!

Bor du i Oslo-området anbefaler jeg LaLina på St.hanshaugen. Fantastisk service!


#4

Camomilla sa for siden:

Hengepupper... Nei det har jeg aldri hørt om :fnis:

Jeg har et favorittmerke og det er Prima Donna.
Litt stiv pris, men ofte finner jeg det på salg.


#5

Candy Darling sa for siden:

Det høres ut som du bruker feil str. Til butikken med deg! :husj:


#6

HSJ73 sa for siden:

Takk for svar! Får vel gjøre et forsøk på oppgradering fra Lindex o.l. Har jo en hel haug med bh-er som nær samtlige har kostet under 200 kroner stykket, men når sant skal sies trenger man jo ikke flere enn tre-fire, og da kan de jo koste litt.

Hvor får man kjøpt PrimaDonna i Oslo-området?


#7

Harriet Vane sa for siden:

Mine henger ikke noe særlig, men er ikke akkurat små og jeg trenger god støtte osv. Jeg har BH'er av merket Charnos og Freya. Ikke direkte billig :understatement: men etter man har funnet str kan man enkelt kjøpe på Ebay eller andre steder. Jeg brukte altså 85 C før og bruker 70 FF nå. Og jeg fikk nye pupper! Før var det litt utenfor, litt slapt, litt feil. Nå er puppene løftet, alt rundt-om-flesk stappet inn i cup'en, BH'en sitter godt inntil huden mellom puppene, båndet er rett over i ryggen og sitter egentlig av seg selv uten stroppene, så det er ikke stroppene som bærer bysten, det er båndet rundt. Ergo mye mindre belastning for skuldrene, og det kjenner jeg! Mye mindre plaget med stive skuldre enn tidligere.


#8

allium sa for siden:

Jeg kan bare helhjertet signere Madam Mim. Charnos og Freya er mine favoritter også, og jeg har kjøpt masse på ebay etter at jeg fant riktig størrelse.


#9

SIS sa for siden:

Eg har blitt avhengig av Le Mystere BH'er. Veit ikkje kor du får kjøpt de i Norge, har kjøpt mine på Ebay :ja:


#10

Muad'Dib sa for siden:

Signerer det med å finne deg en god forretning. Og PRØV bh-erne før du kjøper dem ! Jeg bestilte 6 BH-er i riktig størrelse fra [url]www.figleaves.co.uk[/url], men måtte sende de 5 av dem tilbake fordi de rett og slett ikke sad godt på meg. Nr. 6 (en Charnos) sitter OK, beholdt den bare fordi det er en halterneck og det finner man ikke så ofte i min størrelse (80E).

Merket som sitter best på meg er Abecita. Den samler fint puppene, så de ikke peker ut til sidene. Og nei, jeg ville ikke kjøpe for mange BH-er ad gangen: pupperne endrer seg en del med tiden (som du selv har konstatert...)


#11

Miss Norway sa for siden:

Merket MarieJo passer perfekt til meg. Nå 75D. Tilpasset i undertøysbutikk ja, et must!

På denne modellen kan man bytte stroppene mellom vanlig og halterneck-støtte.

Min undertøysbutikkeinnehavervenninne sier at denne modellen internt i bransjen kalles "Oslo vest-BHen", angivelig fordi den selger mer her i Oslo enn noe annet sted. :vetikke:


#12

Bluen sa for siden:

Tilpasset i butikk? Hvordan gjør de det? :blånn:


#13

Miss Norway sa for siden:

Tar målene på, rundt, under puppene etc, ser på fasong, valker, bulker og finner akkurat den modellen som får din silhuett til å se bra ut.


#14

Harriet Vane sa for siden:

Det er gull verdt med en dame og et målebånd i prøverommet! de kan sakene sine de damene, altså!

Jeg er veldig fornøyd med denne:


#15

Toffskij sa for siden:

Fulgte den lille rosa sløyfa rundt halsen med? :humre:


#16

Gaia sa for siden:

Jeg liker Abecita BHer og Triumf sine t-skjortebher. Tilpassing er et must. Jeg gikk fra (det jeg trodde var) 80 B til 65DD/70D. :) Nå driver jeg BH-missjonering blant alle venninnene mine.

Det er veldig forskjellig hvilke modeller som sitter bra. Jeg foretrekker de som samler og løfter, samtidig som de ikke gir meg pyramidepupper. De aller fleste Triumf-bher ser helt teite ut på meg, men de som er enkle, uten sømmer, sitter veldig pent.


#17

Harriet Vane sa for siden:

Nei, den har jeg laget selv. :nemlig: Stuepikehetten og det lille forklet synes dessverre ikke på bildet.


#18

Muad'Dib sa for siden:

Se, for eksempel, så prøvde jeg denne i riktig størrelse og alt, men den sat bare ikke pent på meg: cup-ene satt liksom alt for langt fra hverandre og puppene "dettet" innover (en god test er å bøye forover foran speilet).


#19

Muad'Dib sa for siden:

Har du også eplefason ? :dulte:


#20

Gaia sa for siden:

Ja det har jeg faktisk. Er det sånn at Abecita er laget for oss med eplefasong? :knegg:


#21

Bergensis sa for siden:

Her kallar me det for rakettpuppar:fnise:

Åkkesom, det er ikkje sånne puppar me vil ha:hehehe:

Burde kanskje spandere på meg ein tur til damene med målbånd i storbyen når eg er ferdig med ammingen. No lever dei sitt eige liv i symbiose med lillebror.


#22

Agent Scully sa for siden:

Man MÅ simpelthen snakke med damer som kan faget sitt og sette av en dag til dette. Jeg kastet nettopp bort flerfoldige euro på en nydelig Triumph-BH i riktig størrelse som etter noen minutter på kroppen gir meg ikke mindre enn fire pupper. Ulekkert.


#23

Blånn sa for siden:

Denne kjøpte jeg nettop også. Trodde jeg var en 85C, men var en 85B. På meg sitter den superfint!


#24

Muad'Dib sa for siden:

Ja, især modellerne som har høy skjæring i midten og brede, litt flate cups. Butikkdamen trodde at jeg var en 80C, og ble faktisk forbløffet da hun måtte gi meg rett i, at en E-cup skulle til.

Triumph ser helt latterlig ut på meg også (men nå har jeg aldri prøvd deres t-shirt BH'er).

Abecita Orchid er min absolutte favoritt:


#25

Gaia sa for siden:

Altså, damen på det bildet har ikke noe i nærheten av eplefasong. :snurt:

:knegg:

Jeg aner faktisk ikke hva de forskjellige modellene heter. Jeg bare kjøper, jeg. :blånn:


#26

Muad'Dib sa for siden:

:secret: Det er ikke meg der på billedet, altså.


#27

Bluen sa for siden:

Oslo Vest-BH-en? Jeg dævver! :haha: Skjønner at jeg må styre unna (og når amminga er over finner jeg meg vel uansett til rette i de mindre størrelsene på Lindex og HM igjen. :fnise: )


#28

Gaia sa for siden:

Åh. Er det ikke? Jeg som var helt sikker på at det var deg.

:knegg:


#29

Harriet Vane sa for siden:

Jeg tror at særlig hvis man er bittelitt rund og har mye på på midten vil en god BH gjøre underverker og dra puppene oppover, slik at man får mer midje.


#30

Kalinka79 sa for siden:

Har brukt et merke som heter Chantelle. De har mange fine og gode. Kjøp med god støtte bak, gjerne tre kneppinger. Da holder det puppene bra oppe. Men gå til en ordentlig undertøysbutikk. Jeg har hatt skikkelig problem med å finne gode bh-er, men der fikk jeg strålende hjelp. Litt rart at de faktisk kommer inn i prøverommet og hjelper, men det gjør at de finner modeller som passer din kropp. lykke til!


#31

Muad'Dib sa for siden:

Stemmer. Jeg har veldig kort overkropp med ikke særlig mye talje. En god BH som samler og løfter får overkroppen min til å se betydelig lengre og slankere ut. Noe som Daryl Hannah ikke har skjønt ennå:


#32

Gaia sa for siden:

Jeg er egentlig ganske lang i overkroppen, selv om jeg har lett for å legge på meg på magen. Jeg er ute etter noe som gir meg skikkelig kløft. Med noen BHer ser det ut som jeg har puppene under armen, med andre flyter de helt ut. Ikke spesielt pent noen av delene.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.