Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Er dette et bra kjøp?


#2

zinatara sa for siden:

Konfererte med en nevø og fikk bekreftet at det var et godt kjøp i forhold til behov. Så nå er den bestilt. Lurte litt på om jeg skulle dra og kjøpe den i butikk på tirsdag, men når de åpner klokka 7 og har begrenset antall var det like greit å bestille på nett.


#3

Guttemammis sa for siden:

Sønnen og mannen min har denne, ypperlig gamingpc. Gutten min anbefaler denne!


#4

zinatara sa for siden:

Supert! Jeg har en veldig spent gutt som skal få seg egen data for første gang. Og så blir det veldig greit for oss når han ikke må låne vår PC lenger.


#5

Juste sa for siden:

Dette er en fin gaming-PC ja. Grafikkortet er nok ikke det nyeste og beste, men det vil kjøre de fleste nye spillene ganske greit. Dersom du sjekker ut denne linken så vil du se hvilken kvalitet du vil få i de nyeste spillene: www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-GTX-950M.138026.0.html (helt i bunn av siden).


#6

zinatara sa for siden:

Ja, jeg tror den holder. Han er 9 år gammel og det er jo mange av disse spillene det er lenge til han får lov til å spille. Men samtidig vil jeg jo at den skal funke for han i noen år fremover, for det blir jo en stund til han klarer å spare opp såpass mye penger.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.