Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Fritere dagen i forveien?

#1

Ruslebiffen sa for siden:

Jeg tenkte å ha fritert purre som en del av suppegarnityret på nyttårsaften. Kan jeg gjøre det dagen i forveien? Og hvordan oppbevarer jeg det i så fall på best mulig måte?


#2

Strå sa for siden:

Luftig. Jeg ville først ha rent av fettet og så lagt det i en melsikt e.l. oppå kjøleskapet e.l. Pakker du det inn er det en viss fare for at litt restfuktighet eller restvarme gjør at det blir mykt.


#3

Ruslebiffen sa for siden:

Det var smart! Lurer på om jeg prøver det. Om det ikke funker så blir det suppe uten akkurat dét garnityret. :knegg:


#4

Ruslebiffen sa for siden:

Hadde glemt denne tråden! Jeg prøvde å fritere dagen før og det gikk bra. Purreløken mistet litt sprøhet, men ikke så mye at det gjorde noe. Så da vet vi det. :nemlig:

(Fritert purre var forresten ekstremt godt. Bedre enn pottis. Vi holdt på å spise opp alt rett etter friteringen. :knegg:)


#5

Guttemammis sa for siden:

Hvordan gjør du det? Oppskrift? :vilha:


#6

Strå sa for siden:

Ja ikke sant? Jeg har bare gjort det et par ganger og det ble ikke mye igjen til resten av familien for å si det sånn. :rødme:


#7

Ruslebiffen sa for siden:

Sånn:
youtu.be/P8KiLMIgXos

:knegg:


#8

Ruslebiffen sa for siden:

Hvordan i huleste legger jeg inn YouTube-videoer direkte i innlegg? :gruble:


#9

Nextlife sa for siden:

copy-paste funker her i alle fall.


#10

Tallulah sa for siden:

Du må ha en YouTube-lenke som ikke er forkortet. Veldig irriterende.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.