Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Varmrøkt laks, serveres varm eller kald? Tilbehør?

#1

mina sa for siden:

Mellomste har bursdag i morgen, og vi bruker alltid å ha bursdagsbrunsj/koldtbord på formiddagen.

Jeg har ei kortreist varmrøkt lakseside jeg tenkte å servere. Tror ikke jeg har servert det sjøl, og sjelden spist det, så jeg vet ikke helt hvordan jeg skal servere den og hva jeg skal servere til.

Hva synes du er godt?


#2

Syrinx sa for siden:

Vi varmer den i vannbad.

Tilbehør:
Kokt potet
Kokt gulrot
Agurksalat
Piska rømme med sukker og eddik (må være seter-rømme)

Eller hjertesalat som legges lagvis med piska rømme (med sukker og eddik)


#3

Storm sa for siden:

Jeg synes det er godt kaldt. Tilbehør kan være vårløk, rømme, agurk.


#4

Martis sa for siden:

Jeg liker den også kald, enten med eggesalat (majo, egg, purreløk, krydder og sitron) eller en slags pepperrot krem av creme fraiche og pepperrot og krydder.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.