Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Stuffing ved siden av kalkun

#1

Guttemammis sa for siden:

Jeg har blingset litt på en oppskrift på stuffing og kjøpt ingredienser til to forskjellige som jeg trodde var en.
Kan jeg blande dette, og hvordan går jeg frem?
Rød paprika en busk bladpersille, hvitløk, rømme, kalkunfarse, bacon, sjampinjong og gul løk.


#2

C3PO sa for siden:

Jeg tenker det blir litt for mye forskjellig. Jeg ville ha tatt det du skriver fra kalkunfarse og ut lista. Jeg har laget to helt andre typer stuffing i år, så jeg kan ikke hjelpe deg med fremgangsmåte, med Google hjelper deg. Spesielt hvis du søker på engelsk.


#3

Nextlife sa for siden:

Jeg synes det der høres ut som en helt fin stuffing, kanskje minus rød paprika.


#4

Acsa sa for siden:

Mens jeg ville sagt helt fin stuffing, minus bladpersillen. :humre: Ta i så fall bare litt av den, den blir veldig dominerende!


#5

Guttemammis sa for siden:

Droppet hele stuffingen. Serverte sossiser til, noe jeg så ble gjort på juleversonen av 4-stjernes middag. Passet faktisk veldig bra til.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.