Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Rømme eller majones i waldorfsalat?

Rømme eller majones i waldorfsalaten?

  • Majones
    37 stemmer
  • Rømme
    8 stemmer
#1

amo sa for siden:

Ja, hva bruker dere?


#2

Blånn sa for siden:

Jeg bruker majones.


#3

Filifjonka sa for siden:

Jeg bruker rømme eller creme fraiche, og blander med vispet kremfløte. Majones bruker jeg ikke i noe annet enn litt når jeg lager coleslaw.


#4

GinaK sa for siden:

Jeg lagde i går. Har bare brukt oppskrifter med majones så har aldri prøvd noe annet. Det var ikke mye majones i denne da. Målte ikke opp men tok en god dæsj og den smakte ikke majones i det hele tatt. Må se hvordan den ser ut etterpå når jeg tar den frem.


#5

Teflona sa for siden:

Jeg bruker creme fraiche, majones og en dæsj krem.


#6

Pamina sa for siden:

Creme Fraiche og litt majones.


#7

gnuri sa for siden:

En boks kremfløte og fire ss majones bruker jeg


#8

Hondacrv sa for siden:

Masse kremfløyte og litt majo.


#9

Darth sa for siden:

Kremfløte og lettrømme.


#10

Che sa for siden:

Jepp!


#11

Martis sa for siden:

Jeg bruker majo og mye pisket krem.


#12

Nabojenta sa for siden:

Ja takk, begge deler.


#13

Pappalille sa for siden:

Havrekrem og majones. Blir så god. :smatte:


#14

Sissel sa for siden:

Kremfløte og majones.


#15

Guava sa for siden:

Majones


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.