Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

TIDAL vs Spotify?

#1

Anne C sa for siden:

Er det noen som har noen meninger om dette? Jeg har hatt Spotify Premium så lenge jeg kan huske, og så har jeg TIDAL Basic gjennom Canal Digital. Sistnevnte betaler jeg ikke noe ekstra for.

Er det verdt å oppgradere TIDAL til Premium til 49 kr pr mnd? Noen som har brukt den nok til å ha en mening om det?


#2

-ea- sa for siden:

Jeg bruker Tidal og ikke Spotify. Er det ikke begrensede muligheter hvis man ikke betaler ekstra? Jeg bruker den på fonen, og liker å laste ned offline-musikk til bruk på tur.


#3

Anne C sa for siden:

Jo det er begrensninger med basic. Er det bedre utvalg på TIDAL?


#4

Bobbelur sa for siden:

Jeg foretrekker Tidal, og har egentlig gjort det siden jeg var med på beta-versjonen av Wimp. Spotify treffer ikke helt hos meg, men nå er det veldig lenge siden sist jeg brukte Spotify.
Jeg er som -ea-, foretrekker å ha spilleliste offline på mobilen når jeg er på tur. OG da må du vel ha Premium tenker jeg.


#5

Anne C sa for siden:

Jeg valgte å gå over til Premium. Jeg har hatt det siden det het Wimp, og har kun brukt det på Macen. Men nå som minsten bruker Spotify mer og mer så slipper jeg å "krangle" om bruken med han.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.