Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Kjøpe elektronisk gavekort hos Amazon?

#1

~TM~ sa for siden:

Har noen her erfaring med det? Min engelske venninne, bosatt i Hellas det meste av året (i England når hun ikke er i Hellas), fyller rundt år og jeg tenkte at et gavekort der kunne være en god ide. Nada problemer med frakt eller at det kommer bort i posten. Men... har det noe at si om jeg bestiller gavekortet via Amazon.com eller Amazon.co.uk?


#2

IzziCreo sa for siden:

Både min sønn og jeg har fått dette flere ganger, samt at jeg tror jeg har gitt det flere ganger også. Null problem. Du puncher kun koden inn på kontoen din der, og så trekkes det fra gavekortet hver gang du handler der. Super gave!


#3

Neket sa for siden:

Hvis du bestiller fra Amazon.com må hun handle i den Amerikanske butikken, så jeg ville bestillt hos Amazon.co.uk.

Vi både får og gir Amazon-gavekort fra og til fettere i UK, har aldri hatt noen problemer.


#4

liefje sa for siden:

Sjekk om det finnes en lokal Amazon. Jeg handlet for eksempel alltid hos Amazon.de da jeg bodde i Tyskland. Min sønn fikk gavekort fra Amazon.co.uk og vi måtte da betale mye høyere forsendelseskostnader pluss vente lenger på ting, så det var egentlig litt plundrete.

Hvis det er lov, kan jeg legge til at Amazon liksom er sånn butikk som har "alt" (jeg pleide å kjøpe helt vanlige forbruksartikler der (type kladdebøker og såpe), ikke nødvendigvis gaver), så jeg ville syntes det var rart å få et sånt. Min sønn derimot!!! Men de har jo alt, som sagt, så det er jo en grei gave å få sml. med mye annet,


#5

Skilpadda sa for siden:

Jeg har både fått og gitt Amazon-gavekort flere ganger og synes det er supert. Vi kjøper mye bøker på Kindle, så kortene går med til det. Og særlig til mottakere i utlandet er det en flott måte å sende gave på, siden det hverken er fraktkostnader eller tar noe tid å sende gaven.

Siden hun bor i England, bør du velge amazon.co.uk, som Liefje er inne på.


#6

~TM~ sa for siden:

Hun bor i Hellas, men er periodevis i England. Jeg tenkte også litt på Amazon Global, men har brukt det lite selv.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.