Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Har okse høyrygg og trykkoker

#1

Syrinx sa for siden:

Søker gode tips og oppskrifter.

Noen som har konkrete tips til hva jeg gjør med oksekjøttet, dvs hva som blir familiens middag i morgen?

Jeg tar også gjerne imot generelle trykkokertips. Foreløpig er pinnekjøtt dampet i den og poteter er kokt.


#2

Tallulah sa for siden:

Trykkoker er genialt til langtidskokte gryter i en fei. Jeg lager ofte lapskaus, pulled pork, kylling og biff, pastasaus og andre gryteretter. Jeg helkoker kylling, lager kraft på restene også.

Hva med biff bourguignon? Om du søker på pressure cooker recipes finner du masse!


#3

Syrinx sa for siden:

Det ble rett og slett lapskaus. Kokte kjøttet en halvtime, hadde i grønnsaker og ga det et kvarter til. Veldig, veldig godt.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.