Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hva gjør jeg med to hummerskall

#1

Palmen sa for siden:

Med hummer naturell til middag ble det to hummerskall (og noen rekeskall) igjen - kan jeg koke ut disse til en kraft og lage noe digg? Hva og hvordan?




#4

Palmen sa for siden:

Har du en velprøvd oppskrift? :nam:


#5

Pelen sa for siden:

dDet gjør mannen min.

Hummer og rekeskall, gul løk freses, ha i dæsj med cognac som flamberes. Ha i hvitvin og fiskekraft som reduseres. Sil alt ha i fløte, ev litt chili og litt tomatpuré for fargen. Ha gjerne i litt biter av hummer og reker akkurat før servering.


#6

Palmen sa for siden:

Jum! Denne kan jeg prøve!


#7

Toffskij sa for siden:

Det blir kjempegod kraft. Gjør det! :nam:



Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.