Palmen sa for siden:
Med hummer naturell til middag ble det to hummerskall (og noen rekeskall) igjen - kan jeg koke ut disse til en kraft og lage noe digg? Hva og hvordan?
< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?
Kategori for barnemat, oppskrifter, drikkevarer og kosthold generelt.
Palmen sa for siden:
Med hummer naturell til middag ble det to hummerskall (og noen rekeskall) igjen - kan jeg koke ut disse til en kraft og lage noe digg? Hva og hvordan?
Guava sa for siden:
Jeg har ikke prøvd med hummerskall, men har laget supper som minner om denne på rekeskall: www.godfisk.no/Oppskrifter/Norge/Skalldyrsuppe
Harriet Vane sa for siden:
Hummerbisque?
Palmen sa for siden:
Har du en velprøvd oppskrift? :nam:
Pelen sa for siden:
dDet gjør mannen min.Hummer og rekeskall, gul løk freses, ha i dæsj med cognac som flamberes. Ha i hvitvin og fiskekraft som reduseres. Sil alt ha i fløte, ev litt chili og litt tomatpuré for fargen. Ha gjerne i litt biter av hummer og reker akkurat før servering.
Palmen sa for siden:
Jum! Denne kan jeg prøve!
Toffskij sa for siden:
Det blir kjempegod kraft. Gjør det! :nam:
Harriet Vane sa for siden:
Jeg bruker denne.
meny.no/oppskrifter/Skalldyr/Hummer/Klassisk-hummersuppe/
Svært velprøvd, etterhvert.
Du kan ha i små fiskebiter, kreps eller bare spise den som den er.
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.