Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Skøyter for bred fot

#1

Pappalille sa for siden:

Ja, overskriften sier vel det meste. Jeg har svært bred fot helt øverst fra det bredeste ved tåballene liksom, og lurer på om det finnes håp for å finne skøyter som er gode å ha på?


#2

Addison sa for siden:

Dette lurer jeg også på etter gårsdagens lange skøytetur i Østmarka. :nemlig:


#3

Millen sa for siden:

Hocekyskøyter?


#4

veobra sa for siden:

Jeg lurer på det samme og lurer på om hockeyskøyter er løsningen.


#5

GydaG sa for siden:

Jeg er på jakt etter noen smarte skøyter man setter utenpå sko, har sett flere på Harestuvannet i det siste, men folk fyker så fort avsted på skøyter at man rekker ikke å spørre hvor de har kjøpt dem. :p


#6

My sa for siden:

Jeg anbefaler softskøyte, det har jeg selv. Slik som ungene har, som ofte kan justeres i størrelsen (til barn altså, ikke mine :knegg: ), med en myk, polstret "sokk", med plastramme rundt, som klipses på med spenner, på samme måte som rollerblades/inlineskøyter. Mye mer behagelig enn alt annet jeg har prøvd av skøyter, og samtidig varmere og lettere å ta av og på og stramme. Noe sånt som denne.

Hockeyskøyter synes jeg jevnt over er forferdelig vonde, forferdelig kalde, og vanskelige å snøre. Hvis de ikke er forferdelig dyre.

Ellers har det jo blitt veldig populært med turskøyter da, slike med skibinding på, som du bruker med vanlige skisko. Kunne det være noe?


#7

Pappalille sa for siden:

GydaG ; ta med lang pinne neste gang og huk noen så du får svar! :knegg:

Hockeyskøyter skal testes!


#8

Pappalille sa for siden:

Oooh, hvor har du kjøpt det My?


#9

My sa for siden:

Jeg kjøpte mine på g-sport, for noen år siden, men nå ser det ut til at de kun har til barn (men frost sine største spenner over str 37-40). Den jeg linket til selges tydeligvis hos Obs. Men jeg vet ikke om de har slike nå, eller om det var en gammel annonse.

#10

Pappalille sa for siden:

Høres perfekt ut, det må jeg sannelig prøve. Takk! (Håper de har min størrelse.)




#13

Señora sa for siden:

Anbefaler hockeyskøyter i størrelser som har EE merket etter skostørrelsen. EE betyr bred lest. Skøytene er lettere å snøre dersom man bytter vanlige lisser med vokslisser (ca 30kr på xxl).


#14

GydaG sa for siden:

Jeg kjøpte justerbare på obs som du beskriver til datteren min i fjor, i str 38-41. De er veldig gode, og vi har gått over til det for ungene her, og det er aldri mer klaging over kalde føtter.


#15

GydaG sa for siden:

Og ja- turskøyter er det de bruker, de finnes visst både til skisko og vanlige ser jeg. Ønsker meg!


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.