Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Flyplassen i Frankfurt

#1

Palmen sa for siden:

Noen som har vært der i det siste? Hvordan er barne-facilitetene der, finnes det en lekeplass for de helt små og ok stellerom? Har en 8 timers layover der til uken, og er litt i tvil om vi skal booke oss inn på et hotell for dagen eller om vi kan overleve med businesslounge og lekeområder.


#2

Pelen sa for siden:

Hmmm, i høst, vinter og vår var jeg der mer eller mindre hver uke. Jeg har også vært der ganske mange ganger med barn
også, men aldri mer enn 2 timer.

Jeg kan faktisk ikke huske at jeg har sett noen spesielle lekeplasser som er noe å ha. Å andre siden har jeg ikke heller sett etter det. Jeg tror at det kan være én et sted utenfor sikkerhetskontrollene. Businessloungene er også ganske skrale, i hvert fall med tanke på mat. Generelt så er det vanskelig å finne noe bra uten trekantbrød å spise innenfor sikkerhetskontrollene. Utenfor er det en grei restaurant.

Hotell høres forlokkende ut om du spør meg. Eventuelt en tur inn til Frankfurt så at det skjer noe.

Frankfurt flyplass er ekstremt kjedelig.


#3

allium sa for siden:

Huttetu, 8 timer på Frankfurt flyplass! Det må være Europas verste, og 2 timer var mer enn nok, jeg var lykkelig for business class billetten min, og lounge-mulighet.

Heldigvis hadde jeg ikke barn med, så jeg vet ingenting om lekemuligheter.


#4

mehmet sa for siden:

:nemlig: Beklager, jeg var også uten barn og kan ikke gi deg noen tips.

#5

Guava sa for siden:

Jeg var der 4 timer i vår, men også uten barn. Kjedelig flyplass var en god beskrivelse. Jeg kan ikke huske at jeg så noen lekerom eller lignende, men det finnes sikkert. Jeg så ikke etter sånt mens jeg var der.


#6

Palmen sa for siden:

Det er greia mi også,- har vært mange ganger på Frankfurt men dette blir forste gang med barn. Har busninessklasse billett så lounge aksess på Emirates loungen er sikret, og det er tross alt en av de bedre der, men kan tyde på at hotellrom er en bedre losning.

Takk for svar!


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.