Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Aktivitetsarmbånd

#1

Hjertensfryd sa for siden:

Eg må skaffe meg eit. Har hatt ein fitbit flex, men den blir for enkel.

Krav. Klokke, påminner om å vera i aktivitet, skritteller, aktivitetsmålar og helst mulighet til å sjå kor mykje ein har vert i aktivitet i løpet av ein dag.

Eg har igrunn sett meg ut fitbit charge, men vil høyra erfaringer frå andre. Er surge betre? Eller er det heilt andre merker eg bør sjå etter?

(min lokale expert har ikkje inne ein einaste charge i følgje nettsiden deira, og eg vil ha ny duppeditt i dag :mumle: )


#2

Einhyrningur sa for siden:

Jeg har fitbit charge 2 og elsker det!


#3

Hjertensfryd sa for siden:

Men kva med fitbit blaze? Har den samme påminningsfunksjon som fitbit charge? Blaze har nemlig butikken min inne.


#4

Rabbit sa for siden:

Datteren min på 16 har Blaze og hun er superfornøyd med den. Jeg husker ikke hvorfor hun så absolutt ikke ville ha Charge, men jeg tror det var litt fordi Blaze er litt "kulere", du får opp hele sms'en når det kommer inn en osv. :knegg: Charge HR er jo sikkert også helt ok, mens Flex så litt "billig" ut for min del da vi så på sånne før jentungen handlet sin. :nemlig:


#5

Hjertensfryd sa for siden:

Eg vil ha klokke og, derfor utgår flexen min.

Blaze ser jo litt kul ut.


#6

Einhyrningur sa for siden:

Blaze blir for stor for meg. Jeg får opp sms på Charge 2, men ikke på den gamle Charge HR.


#7

Rabbit sa for siden:

Ja,Blaze ser kul ut, og den ER kul. Jeg ønsker meg den selv, men tar meg ikke råd til å kjøpe det nå, den er ganske dyr. Man får visst opp forslag til aktiviteter på selve klokka også, det er en av de kule tingene, tror jeg.


#8

Darth sa for siden:

Jeg var veldig fornøyd med funksjonaliteten til min charge, men reima sprakk, og da jeg leverte den inn som reklamasjon etter 9-10 mnd. bruk sa de i butikken at de fikk tilbake en hel haug med klokker av samme type. Han anbefalte meg å få pengene tilbake framfor å få ny klokke faktisk.


#9

Einhyrningur sa for siden:

Dette var vel charge hr?


#10

Candy Darling sa for siden:

Jeg har kjøpt Charge HR til foreldrene mine, Charge 2 til barna mine og Surge til mannen min, og fikk en Surge selv. :fitbitfamilie: Alle er fornøyd til sitt bruk.

Surge er den eneste som har GPS inkludert, og dermed kan brukes som løpeklokke uten at du trenger å ha med mobilen.

Blaze er kulest og har alle funksjonene til Surge utenom GPS.

Charge 2 (som er den eneste du vel får tak i nå) er rimeligst, og har det meste du trenger, men må vel klikkes på for å se hva klokken er og har generelt lite display.

Hadde jeg hatt pengene, og ikke trengte den som løpeklokke, hadde jeg valgt Blaze.


#11

Hjertensfryd sa for siden:

Det blei ein Blaze :skrape: Eg fekk pengar til jul og eg har ønska meg ei ny klokke. Så eg fann ut at søren heller. Skal eg først ha, så kan eg for ein gongs skuld unne meg noko skikkelig eg og. Så ein lilla blaze er i hus. No må den få lade seg opp :mumle: Vil leike med ein gong.


#12

Addison sa for siden:

Gratulerer med ny dings! :heia:



#14

Rabbit sa for siden:

Gratulerer! Jeg tror du vil bli fornøyd, det er ihvertfall jentungen her, hun elsker sin! :hjerter:



#16

Storm sa for siden:

Så kult, grattis! :D


#17

Gerbera sa for siden:

Grattis, håper du blir fornøyd! :glis:

Jeg :hjerter: min fitbit Charge 2, virkelig. Årets julegave til meg fra meg. :nemlig:


#18

Storm sa for siden:

Noen som vet hvordan Apple watch er ift alle disse?


#19

Spoon sa for siden:

Jeg fikk Apple watch til jul, og er så langt strålende fornøyd. Nå har jeg ikke hatt fitbit tidligere, kun Polar m400.

Apple watch har jo innebygd pulsmåler og GPS (den siste modellen), og en del artige funksjoner. Jeg synes også den er fin, og veldig behagelig å ha på.


#20

Tallulah sa for siden:

Neida, bare skru på funksjonen som gjør at displayet skrur seg på når du løfter armen.


#21

Einhyrningur sa for siden:

Ja, min viser klokken når jeg løfter armen. Eller når jeg forsøker legge unger. Ikke forstyrrende i det hele tatt. :nemlig:


#22

Tallulah sa for siden:

Jeg har skrudd det av, lyset vekket meg om natten. :knegg:


#23

Storm sa for siden:

Jeg trekker opp denne igjen, for jeg har lyst på en ny. :sparke:

Er du fornøyd med din, Hjertensfryd? Jeg har en Fitbit charge HR, og vurderer en Fitbit charge 2. Synes de store blir litt ... store. Charge 2 har ikke GPS, men kobler seg til GPS på mobilen og viser i app'en hvor langt man har løpt, ikke sant? Noen som har Charge 2 som kan anbefale evt avbefale?


#24

Fuja sa for siden:

Gikk fra Charge HR til Charge 2 når den andre HR min ble ødelagt. Er strålende fornøyd. Er ikke en som løper, men trener på senter og der fungerer den ypperlig. Den viser hvilken pulssone du er i. Litt annerledes layout på skjermen men det blir du vant til fort.
Digger også relax funksjonen.


#25

Storm sa for siden:

Høre bra ut! :D Tror du den måler pulsen nøyaktig? Den jeg har nå har ofte vist ganske ulikt det pulsbeltet på spinningtimene viser. Pulssoner er gøy da.


#26

Fuja sa for siden:

Ja, tror nok den måler nokså nøyaktig. Mannen har en annen type sportsklokke og han får samme puls med min som den han har.


#27

Hjertensfryd sa for siden:

Min måler puls ganske så nøyaktig. Fekk sjekka det då eg var innlagt i sist veke. Klokka bomma med eit slag i forhold til sjukehuset sitt utstyr. Legane og sjukepleiarane syntes og det var litt kult :knegg:

Er godt fornøgd med klokka mi eg. Fekk dei funksjonane eg ville ha. Har ikkje utnytta den til det fulle enno, av logiske årsaker.


#28

Miss Norway sa for siden:

Apple watch 2 er gøy, men dyr. Betydelig bedre batteri enn eneren har den og. Det eneste jeg savner fra Jawbone'n jeg hadde før er søvnmåler; det har jo ikke eplet.

Jeg har i tillegg en Michael Kors Access Crosby på andre armen da, som også måler søvn, så er godt monitorert... :knegg: Den er så vakker i forhold til alle andre, men har veldig enkle funksjoner.


#29

Storm sa for siden:

Så bra, håper du får mye glede av klokka framover! :klem:

:knegg: Ja, da er du godt monitorert. Søvnmåler trenger jeg ikke, tror jeg. Eller, hvorfor ikke? :hm:


#30

C3PO sa for siden:

Jeg kjøpte Apple Watch serie 1 i utlandet i oktober. Rett etter at jeg kom hjem, kom en programvareoppdatering som gjør at batteritiden er blitt veldig bra. Jeg er fornøyd med klokka, den motiverer meg godt, og passer på at jeg reiser meg hver time. Jeg trenger ikke søvnmåler, så det savner jeg ikke.

Det var forresten utrolig deilig å slippe pulsmålerstroppen til Polarklokka.


#31

Hondacrv sa for siden:

Kan eg trekkje opp denne att? Fitbit blaze ser ut som ei klokke, sant? Og charge 2 som eit armbånd, med tre dobbelt så stort display som gamle-charge?
Eg syns 2 er mykje lekrere enn blaze. Det eg også lurer på er størrelsen? Eg hadde L på min gamle-charge, bør eg ha det på Fitbit charge 2 også?


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.