Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Concealer til svarte ringer?

#1

Albertine sa for siden:

Jeg har dessverre trukket det genetiske vinnerloddet når det gjelder mørke ringer under øynene, og nå når jeg i tillegg sliter med søvnen er de blitt nærmest svarte. Det hender at jeg skvetter skikkelig når jeg får et glimt av meg selv i speilet på jobb, fordi da har concealeren fra Max Factor på mystisk vis forsvunnet. Jeg trenger altså tips til en annen concealer, som fungerer nærmest som sparkel.

Noen tips?


#2

Millen sa for siden:

Tryllepenn fra Dior :hjerter:


#3

Madicken sa for siden:

Ja, den er bra. Jeg brukte tidligere en tilsvarende sak fra YSL som jeg var fornøyd med, men Dior sin er faktisk enda bedre.


#4

Nera sa for siden:

Om ringene er mørke, duger det ikke med tryllepenn, for da må det sterkere skyts til, for eksempel concealeren i tube fra Lancome.

Jeg er også "velsignet" med mørke ringer, og dessuten veldig tørr hud. Jeg liker best penneconcealeren fra Glominerals, som dekker som en vanlig concealer, og MAC Pro Longwear, som holder selv gjennom en lang spinningøkt.


#5

Albertine sa for siden:

Jeg bruker BB-creme fra Garnier for å jevne ut huden litt, men kanskje jeg trenger enda mer her også? Er lite flink til å sminke meg, synes jeg selv, så jeg burde kanskje ta et kurs? :vetikke: Hvor tar man sånt?


#6

Geitrams sa for siden:

Jeg har en fra Estee Lauder som dekker skikkelig, og en fra Lancome som dekker litt.


#7

Karamell sa for siden:

Blått skjules best med rødt, så jeg har sett et striks med rødbrun leppestift og det fungerer. Men jeg har en egen under-øynene-sak, fra Isadora og den går i brunrødt. Youtube er fin for tutorials.


#8

Linella sa for siden:

Jeg har Smashbox color correcting stick (oransjeaktig) som jeg tar på etter primer der jeg er som mørkest. Deretter har jeg på Smasbox Studio Skin 24 Hour Waterproof Concealer under hele øyeområdet og så YSL Touche Éclat på områder som trenger å lysnes litt ekstra.
Jeg begynte nylig med concealeren fra Smashbox, og den er mye mer holdbar enn den jeg hadde før (som jeg følte forsvant etter noen timer).


#9

daffy sa for siden:

Interessant! Kan du linke til en god tutuorial?


#10

Lisa sa for siden:

Jeg bruker også Estee Lauder sin som de sa var den "beste" for den type mørke ringer jeg har. Den er som sparkel, fantastisk beskrivelse :)

Tryllepenn fra Dior har heller ingen effekt på mine ringer og poser lenger ...


#11

Karamell sa for siden:

Jeg husker ikke hvilken jeg sa den ganngen, nå har jeg funnet en tilfeldig. Men mulig det virker best på kvinner som er mørkere i husen enn de fleste av oss her i landet? Jeg har prøvd det en gang på meg selv, det virket, men jeg har ikke prøvd flere ganger.

www.youtube.com/watch?v=qV57W0hZgxM


#12

Katta sa for siden:

Jeg bruker fra dior når jeg bruker sånt. Også foundation fra samme sted. Det funker for min del.


#13

Frøken Fjong sa for siden:

Ser mange er fornøyd med Dior. Har brukt YSL i mange år, men syns den "forsvinner" noe utover dagen. Er veldig fornøyd med konsistensen på den. Dere som har prøvd begge: Er de egentlig ganske like?

Estee Lauder sin: Er den tykkere i konsistensen? Ser noen av dere skriver "sparkel"... Er den vanskelig å få ut over, og legger den seg i alle rynkene så man blir stripete?:eek:

Siste spørsmål: Bruker farge 2 i YSL - hva tilsvarer det i Dior og/eller EL?


#14

Drømmedama sa for siden:

Jeg har prøvd det meste/de fleste og for meg er det bare concealeren fra Clinique som funker. Relativt dekkende foundation fra Estee lauder over det igjen.
Storesøs på 18 er veldig flink til å sminke seg og når hun trår til ekstra bruker hun en palett med rød farge for å skjule blått/mørkt og grønn farge for å skjule uønsket rødfarge i ansiktet. Det ser veldig jevnt og flott ut når hun er ferdig, men det krever nok mye trening. Jeg har ikke turt å prøve.


#15

Lisa sa for siden:

Nei. Det er nettopp det den ikke gjør, den legger seg ikke mellom rynkene/linjene og ikke blir den "kakete" eller stripete.

Men jeg må si jeg lurer på hva den inneholder, jeg klarte å søle et lite "drypp" av den på en svart skjorte og får ikke vasket vekk flekken.


#16

Nenne sa for siden:

Har du lenke til den, Lisa?



#18

Albertine sa for siden:

Har de denne på Gardermoen, tro?


#19

Lisa sa for siden:

Det vil jeg tro, Albertine.



Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.