Serafin sa for siden:
Jeg har ganske mye oppskåret svinekjøtt, noe i strimler, noe i tynne skiver. Men vet ikke hva jeg skal bruke det til?
Ser for meg å lage en stor porsjon av noe og fryse ned ikke hadde vært dumt?
< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?
Kategori for barnemat, oppskrifter, drikkevarer og kosthold generelt.
Serafin sa for siden:
Jeg har ganske mye oppskåret svinekjøtt, noe i strimler, noe i tynne skiver. Men vet ikke hva jeg skal bruke det til?
Ser for meg å lage en stor porsjon av noe og fryse ned ikke hadde vært dumt?
Floksa sa for siden:
Svinekjøtt er veldig godt i gryte.
Jeg pleier å lage tomatbasert, men man kan bruke neste hva som helst. Svin passer til alt.
Niobe sa for siden:
Stroganoff kan godt lages med svinekjøtt. Eldstemann liker veldig godt meksikansk gryterett med svinestrimler.
Millen sa for siden:
kjøtt og flite og evt litt brunost.
mkj sa for siden:
Lapskaus funker også
Isolde sa for siden:
Svin pangnang. Stek tynne skiver med litt rød currys. Så tømmer man over kokosmelk og kyllingkraft. Smakes til med litt soya saus og lime før servering. Og så hiver man oppi de grønnsakene man liker. Bønner, sukkererter, gulrot, blomkål osv.
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.