Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Ny sveis?

#1

Bergensis sa for siden:

Massivt håravfall er atter eit faktum:eek:

Eg har langt, tjukt og lyst hår med litt krøllar. No vil eg klippe det kortare i ein periode. Det ser frykteleg brutalt ut å miste såpass mykje hår når kvart hårstrå er så langt som det er no!

Kva er på moten for tida?

Har lite ansikt.

Blir veldig takknemmeleg for bilder/eksempel altså:)


#2

Miromurr sa for siden:

Jeg mister også masse hår, har klippet lugg for at det ikke skal synes så godt i "vikene". Og så er det jo in med lugg, men det er kanskje ikke så heldig med en stor tung lugg dersom du har et lite ansikt.

Har sett mange med korte bob-frisyrer for tiden, og det er kjempefint, men det kan vel også bli litt vanskelig dersom krøllene ikke samarbeider? :vetikke:


#3

Left sa for siden:

Svigerinne har sånt hår som deg, med unntak av at hun har mørkt hår, og hun har også pga amming måttet klippe av det en god del. Hun har en skråklippet bob som er litt kortere bak enn foran. Hun bruker rettetang på det foran, men bak er det krøllete - og det er kjempestilig!! Hun har heller ikke så stort ansikt.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.