Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hvor vil jeg bo i Stockholm?

#1

Blå sa for siden:

Helg i Stockholm, bare mannen og jeg. Vi vil gjerne bo sentralt og spise god frokost, men ikke betale kjempemye. Er det noen som har noen anbefalinger?


#2

Tallulah sa for siden:

På Søder! :hjerter:


#3

Toffskij sa for siden:

Enig med Tally! :jupp:


#4

Blå sa for siden:

Hotellanbefalinger?


#5

Fløyel sa for siden:

Jeg bodde på Hotel Kungsträdgården sist og syntes det var veldig sentralt og bra.
Hotellet var også veldig koselig med fine rom og god frokost.
www.hotelkungstradgarden.se/



#7

Toffskij sa for siden:

Jeg bodde på Anno 1647 i august, og det har super beliggenhet ved Slussen, og var både fint og koselig, men jeg syntes det var grusomt overpriset (jeg betalte ikke selv, men ble sur likevel). Rommene er fint pusset opp for å matche den fine gamle bygningen, men det er faktisk ganske enkel standard, noe jeg ikke synes prisen reflekterer. Så jeg ville bare bodd der igjen om jeg gjorde et kupp på prisen. Sjekke AirBnB for Söder?


#8

Tallulah sa for siden:

Jeg har bodd her en gang; men før de ble NoFo: www.nofo.se/

Veldig koselig hotell i historisk bygning, med utsikt til en nydelig liten kirkegård. Eller hva med Lånholmen, i et gammelt fengsel? langholmen.com/hotell/


#9

Toffskij sa for siden:

Familjecell. :humre:



#11

Tjorven sa for siden:

Jeg er enig i at du vil bo på Söder, men har ingen hotellanbefaling. Stockholm kan være i overkant på posh hvis man bor på feil sted, men Söder er rett sted.


#12

Toffskij sa for siden:

Kärlekscell! :what:


#13

Blå sa for siden:

Det var jo middag for 700 kr pr person. Det kan jo være et godt tilbud, men det kommer litt an på.


#14

Billa sa for siden:

Sikkert flere enn jeg som bruker FP som tipstråd for reiser i inn -og utland, og vi booket 3 netter på Långholmen etter tips herfra.

Hvis man ikke må bo midt i sentrum, er dette et veldig rolig og greit alternativ. Vi (Lillebror og jeg) bor på et dobbeltrom, og alt er funksjonelt, rent og fint. IKKE spesielt stor celle, og den blir jo ikke større av at vinduene sitter høyt oppe på veggene (kan mao ikke se ut). God frokost og alle er så avslappa. Ikke langt til T-bane og små restauranter (lokalt område). Det er ingen luksus eller fancy på noe vis, men annerledes og helt perfekt med barn som ikke bryr seg om fin utsikt eller fancy hotelldekor ;)


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.