Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Tørr vinterhud i ansiktet

#1

Fintdethei! sa for siden:

Det slår ikke feil, hver vinter begynner jeg å klø, spesielt i pannen, og ved nesen. Bra tips til god krem, som likevel trekker godt inn?


#2

Tjorven sa for siden:

De siste årene har jeg brukt denne, og vært veldig fornøyd med at huden har vært langt mindre tørr enn tidligere. Jeg bruker nattkremen og øyekremen i samme merke også.


#3

Fintdethei! sa for siden:

Cosmica er fra apoteket, er det ikke? Takk, skal sjekkes ut!


#4

Tjorven sa for siden:

Ja, jeg kjøper den på mitt lokale "ditt apotek".




#7

GinaK sa for siden:

Når jeg får tørr hud så synes jeg at det funker best når jeg metter huden med fuktighet i etpar-tre uker og så går over til vanlig nattkrem/dagkrem og bruker oljen også innimellom. Bruk den om kvelden så trekker det seg inn ila natten.

Prøv med en ansiktsolje, feks fra Nuxe. Første gangen jeg kom borti ansiktsolje så kjøpte jeg en fra Clearins. Veldig deilig.


#8

Madicken sa for siden:

Jeg får også tørr vinterhud, men synes at serum er langt mer effektivt enn krem. Dette er fantastisk. Prisen kan synes litt avskrekkende, men det er utrolig drøyt (jeg har en flaske i flere måneder).


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.