Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

13-åringen ønsker seg iPhone 6 billigst mulig

#1

Dixie Diner sa for siden:

Eldste på 13 har ikke telefon og det begynner å bli et problem. Vi må kunne få tak i henne og vice versa. Hun har hatt telefoner før men gamle billige arvetelefoner som har gått i stykker (hun behandler tingene sine veldig fint altså). Hun er en ekstremt pliktoppfyllende jente og det hun ønsker seg mest av alt i verden for tiden er en iPhone 6. "Det trenger ikke å være en 6s, mamma, siden den er dyrere", sier hun. Hun vet også at vi ikke har råd til å kjøpe en telefon til 8000 kroner til henne og vi har ikke noen å spleise med så det vil falle på meg og faren (min eksmann). Jeg er RÆVA på å finne gode priser, og eksen er litt tafatt på det området så jeg/vi trenger litt hjelp.
Tenker å gå på Lefdal eller noe til uka, men er det noen her som har tips? Hun kan godt ha et abonnement som koster litt (med måte da) for å få telefonen billigere. Hvor rimelig tror dere vi kan få dette? Jeg vet at google is your friend osv, men jeg blir ikke helt klok på det.


#2

Niobe sa for siden:

iPhone 6 vet jeg ikke om det er spesielt gode priser på rundt omkring. Det er liksom sjelden god pris på iPhoner før de begynner å bli forbigått med noen modeller. Om hun hadde vært fornøyd med 5S, så er det god pris (2990,-?) på den på Obs, blant annet. iPhone 6 tror jeg du får fra 5000,- og oppover.


#3

jolie sa for siden:

Iphone SE er ikke så gæren på pris heller. Det er en 6-er i 5-er-look.


#4

Niobe sa for siden:

Ja, er det muligens iPhone SE jeg mener? Jeg husker ikke, men enten 5S eller SE er hvertfall til god pris på Obs. :knegg:


#5

Guttemammis sa for siden:

Jeg synes ikke mobiltelefoner er noe billigere selv om man velger dyre abonnement lenger. Du kan velge å dele opp betalingen i f eks 24 måneder, rentefritt. Men da må du ha abbonement samme sted hele tiden.


#6

Dixie Diner sa for siden:

Har forhandlet litt med henne om 5, men hun ønsker seg ikke den da den er liten og "murstein" i forhold til seksern (hun spiller endel på min 6s). Hun er sjelden kravstor og godtar alt og er vant til å arve både klær og utstyr og annet, og er veldig lite opptatt av status og penger (heller tvert imot) så denne gangen har jeg litt lyst å gi henne det hun har mest lyst på. Dele opp betalingen er jo kanskje en idé ja. Takk for tips!



#8

Guttemammis sa for siden:

Jeg har 6s (64 GB) fra Telia, betaler 249,- i mnd (helt rentefritt). + 399,- for abonnement.


#9

Dixie Diner sa for siden:

16 gb lagringsplass, er ikke det fryktelig lite? hun kommer nok ikke til å lagre veldig mye, men endel bilder og kanskje litt musikk (vi har familie-Spotify). Selv har jeg 64, kunne ikke tenke meg mindre, men jeg lagrer jo mye mer enn det hun kommer til å gjøre da.


#10

Niobe sa for siden:

Jo, det er veldig lite...


#11

Input sa for siden:

6-åringen min har 16GB på sin telefon (ikke iPhone da) og det er virkelig alt for lite. Skjønner ikke at det går for noen.


#12

Polyanna sa for siden:

Finnes de brukt? Er det ikke en tjeneste som selger brukte og svekkede telefoner?


#13

Dixie Diner sa for siden:

Ja, var det jeg tenkte. Hadde det enda gått an å kjøpe minnekort så vi kunne økt på etterhvert, men Apple er jo litt kjipe der, for å si det sånn. Så vi går nok ikke for mindre enn 32, kanskje helst 64. Ser jo for meg at hun helst har den telefonen i noen år og hun blir jo eldre og bruker den mer og mer.


#14

Tranquil sa for siden:

www.greenphones.no/
Her kan en vel finne noe.


#15

Dixie Diner sa for siden:

Jeg har funnet noen til rundt 4000 på Finn, men er litt skeptisk. Handler mye på Finn (og kommer uansett ikke til å kjøpe annet enn i nærområdet så den kan hentes personlig) men allikevel. Skeptisk.


#16

Input sa for siden:

Her er den jo til 4890,- fra firma da. m.finn.no/bap/webstore/ad.html?finnkode=52759692



Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.