Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Tapasrett - rimelig grei å lage en del av

#1

Katta sa for siden:

Jeg skal ha med en tapasrett til kurvfest (i utvidet forstand, i praksis er det meste av mat gangbart). Jeg orker ikke stå hele dagen på kjøkkenet. Og det er en fordel om det ikke blir spinndyrt. hva tar jeg med? Dobbel posjon i og med at jeg og mannen er to stk. :knegg:


#2

Mikkeline sa for siden:

Pastasalat og focaccia?


#3

Nextlife sa for siden:

Noen gode oster, marmelade og valnøtter i honning.


#4

Sissel sa for siden:

Pai og en god salat, evnt. et godt flettebrød eller focaccia. En skål potetsalat og spekemat.


#5

Tjorven sa for siden:

Stekte kjøttboller i en litt hissig tomatsaus?


#6

Dragen sa for siden:

Baconsurrede dadler. :nam:



#8

Eia sa for siden:

Jeg har hatt stor suksess med ristede brødskiver delt i fire, med smør, litt salat og halvparten med manchego (ost) og serranoskinke og resten med røkelaks og avokado.


#9

løve70 sa for siden:

Jeg tror jeg hadde gått for pastasalat og focaccia. Eventuelt noen gode oster og valnøttbrød.



#11

løve70 sa for siden:

Den er veldig god ja :) Stor suksess de gangene jeg har tatt den med. Men aldri laget den i så stor porsjon da.


#12

Katta sa for siden:

Jeg skal ikke lage til 100 altså, det er kurvfest. Mer 20.


#13

gnuri sa for siden:

Kjøp kjøttboller, ala svenske kjøttboller.
Lag en grøt av tørket basilikum (omtrent et helt, vanlig krydderglass), masse hvitløk, salt pepper og nøytral olje. (Jeg bruker raps)
Vend kjøttbollene i pasten, og stek i ovnen til kjøttbollene er blitt varme nok.

Server med søt chillisaus og evnt ris.


#14

Daisy sa for siden:

Deviled Eggs er i alle fall veldig kjapt å lage.


#15

Harriet Vane sa for siden:

Kyllingkjøttboller i ovn.

800 g kyllingkjøttdeig
2 løk, finhakket og mykstekt, avkjøles
1 egg
1 par fedd knust hvitløk
finhakket chili etter smak
50 g koriander, grovhakket
1 ss raspet ingefær
1 ss salt

Rør sammen deigen, pass på at kyllingkjøttet og egget er iskaldt.
Form kjøttboller og legg på stekeplate. Stek på 200 C i omlag 10 minutter. Test 1 for å se om den er gjennomstekt.


#16

Che sa for siden:

Brokollisalat

  • saltbakte poteter og aioli.
    (koke f.eks perlepoteter med ca halvt om halvt med vann og salt funker greit om saltbaking er pes)
  • tzaztiki og brød?
  • kyllingvinger?

Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.