Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Spinoff: Hvor mange solsenger tar dere?

#1

Milfrid sa for siden:

Når vi er i syden så irriterer det meg grenseløst at noen familier tar solsenger til absolutt alle i familien, inkludert minstemann på 1 år. Solsenger er jo et begrenset gode, det er aldri nok, og det er jo heller aldri sånn at alle sammen ligger samtidig på sengene.

Selv er vi en familie på fire, og vi hadde aldri mer enn to solsenger, noe som holder i lange baner, når ungene er 2 og 7 år, og knapt ligger stille mer enn fem minutt om gangen.

Undersøkelse kommer ikke, fordi jeg glemte å krysse av at jeg ville ha det :-(


#2

Alioli sa for siden:

De gangene vi var i Syden var det sjelden vi unga hadde solsenger, fordi vi hadde aldri tålmodighet til å ligge rolig et sekund. Vi var alltid ute tidlig tidlig på morgenen for å reservere plasser, kom vi etter ni var det nesten umulig å få tak i seng


#3

Benzo sa for siden:

Snakker du om solsenger ved basseng? Har nemlig aldri opplevd å ikke få seng på stranda.
Ligger ikke ved basseng.


#4

Honda sa for siden:

Når vi skal til kreta om 14 dager så ligger hotellet på stranda nesten, og har gratis solsenger til alle på stranda og rundt bassenget.

Sist vi var så måtte vi betale for solsengene , jeg likte ikke solsengene satt helle på flytemadrassen :)


#5

Señora sa for siden:

Vi tar tre solsenger, guttungen på 8,5 blir snurt om han ikke får. Han liker å ligge på solsengen og spille litt, slappe av, lese osv.

Mini på 2 har ikke behov for solseng.


#6

kisha sa for siden:

Vi har gjort det foer. Og de har vaert godt benyttet. I aar har vi leilighet med stor terasse og egne solsenger. Det er toppers for smaen paa 1 aar som er hoyt og lavt.


#7

Frost sa for siden:

Vi betaler for de sengene vi trenger. 9 åringen og 13 åringen insisterte på egen seng selv om de nesten ikke hadde tid til å bruke den. 4 åringen delte seng med meg.
Rundt basseng bruker kun vi voksne seng de få gangene vi er der.


#8

Obelix sa for siden:

De siste to dagene av ferien hadde ungene senger. Da var de så lei av strendlivet at de heller lå under parasollen og spilte og leste. Ellers hadde bare vi voksne. Opplevde heller aldri at alle solsengene var opptatt på stranden.


#9

Bergensis sa for siden:

Har aldri tatt ei seng til Storesøster, nei. Ho ligger da aldri i ro uansett. Strengt tatt kunne me klart oss med ei ettersom ein av oss henger i hælane på henne støtt


#10

Selma sa for siden:

Vi kom hjem fra Kypros nå i dag. For en gangs skyld var det rikelig med solsenger rundt bassengene så da har vi hatt tre solsenger, dvs ungene har delt på ei. Tidligere har vi klart oss fint med to solsenger


#11

Tjorven sa for siden:

En til meg og en til mannen. Snuppa får hvis det er noen ledig i nærheten i det øyeblikket hun etterspør en. Hun bruker den uansett i ca 2 minutter (eller til hun er ferdig med isen sin).

Mannen min er nesten vel så rastløs som snuppa, så strengt talt trenger vi bare en. Vi holder altså av en for mye. :fy oss:


#12

Apple sa for siden:

En hver til mannen og meg. Lillegutt ligger/sitter sammen med en av oss.


#13

Mor til 4 sa for siden:

Sist tur så hadde vi som regel 4 senger, noen ganger 3 (vi er 6 stk)


#14

Labolina sa for siden:

Vi pleier å ta tre. Eldste på snart 11 får gjerne sin egen han og.
Men de to yngste trenger ikke.


#15

Ekkir sa for siden:

Vi tar som regel bare til oss voksne, siden snuppa på 4,5 år som regel aldri sitter stille.


#16

Ingrid-lille sa for siden:

Jeg synes det er mest irriterende med de som legger håndduker på solsengene (ja, når det er gratis altså) for SÅ å gå til frokost. Vi tar alltid to senger vi. Det holder i masse vis til oss tre.


#17

Blånn sa for siden:

Det har ikke skjedd så ofte, men jeg vil tro at vi hadde tatt 3. En til meg, en til mannen (med stor parasoll) og en på deling til guttene (har 3).


#18

Elisabet sa for siden:

Tre senger tar jeg til oss fem. Når mellomste tulla og jeg var alene i syden nå i august, så tok vi faktisk en seng hver. For det var kun når hun satt på senga si for å spise eller hvile litt som jeg faktisk kunne legge meg litt rett ut og lokke øynene. Da var det deilig å ha en hel seng for seg selv. Hun tok også ettermiddagshvil på solsenga i skyggen 1-2 timer.


#19

Carrera sa for siden:

Så lenge det er ledige senger, så tar vi en til hver. Ungene her bruker sengene mye når vi er på stranden, så jeg gjør dette med god samvittighet.


#20

Moria sa for siden:

3 stk. En hver til oss voksne og en til ungene på deling. Er det trangt klarer vi oss med 2.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.