Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hvordan oppbevarer du smykker?

#1

Pelen sa for siden:

Alt fra rimelige til dyre smykker, ringer, armbånd, halsbånd og øredobber. En del av de dyrere har jeg i originalesken, men da glemmer jeg dem bort litt, jeg vil gjerne kunne one en skuff og få oversikt over alt. Noen med tips?


#2

star sa for siden:

Øredobber har jeg i runde stablebokser som skrues i hverandre. Kjøpt på Panduro.
Det andre har jeg litt her og litt der, trenger også tips.


#3

Input sa for siden:

Fikk et veldig pent smykkeskrin av min eksmann da vi var sammen. Jeg bruker ikke smykker til hverdags uansett.


#4

Michelle sa for siden:

Jeg oppbevarer "juggelet" i garderobeskapet.(Pax Ikea. Ulike innredninger å velge imellom til f.eks smykker) De finere smykkene har jeg i et stort smykkeskrin. Bruker lite smykker.

Et annet eksempel. (ikke mitt skap)


#5

-ea- sa for siden:

Litt her og der og rundtomkring. Søljer og sjeldne brukte smykker ligger i originalesker oppi en neverkurv med lokk, noe messingjuggel oppi en glassboks, noe ditt og datt ligger i sølvtøyskuffa i skjenken, ringer i en boks oppå skjenken og ofte brukte sølvsmykker og armbånd ligger oppi et solid brilleetui fordi disse har jeg ofte med meg på tur!
Tipper dette var til god hjelp. :knegg:


#6

Elisabet sa for siden:

Trenger tips jeg også. Eneste jeg har orden på er alle de lange smykkene som henger på en beltehenger i klesskapet. En henger som har 8 knagger å henge dem på ved siden av hverandre. Har kjøpt sånn boks med flere små rom og glasslokk, som egentlig er til te, som jeg har tenkt å samle litt armbånd i. Har ikke veldig mye ekte smykker, mest øredobber og de har jeg i noen små skuffer i et slags smykkeskap. Skullle gått gjennom alt og sortert. Mye ligger bare på badet eller skjenken i loftstua nå.


#7

frukt sa for siden:

I ziplock poser.. :knegg: Midlertidig løsning som har blitt varig.


#8

frukt sa for siden:

Har lyst på et sånt speil med smykkeoppbevaring inni.


#9

Pasta sa for siden:

Jeg har en Malm kommode fra Ikea på badet. Det er speil/smykkeskrin øverst. Jeg bruker lite smykker, men vi har mye juggel.


#10

Albertine sa for siden:

Jeg fargesorterer dem. Diamantene har jeg i safen bak det store portrettet av meg på kontoret, smaragdene og rubinene har jeg i safen i biblioteket (har ikke så mange, jeg kler ikke så godt det grønne og det røde) mens safirene har jeg i safen i det ene omkledningsrommet mitt, sammen med tiaraene som jeg bruker oftest.


#11

Pelen sa for siden:

Så mange lure tips. :humre:

#12

Bloppy sa for siden:

Jupp. Sånn oppbevarer jeg det og. Praktisk og fin løsning. :nemlig:


#13

Pelen sa for siden:

Jeg har noen gamle PAX i soverommet, begge dybdene. Jeg kan se om jeg kan sette inn noe der for nå ligger alt i en kommode og er utrolig dårlig oversiktlig så at jeg i stedet varierer mellom de samme stort sett hele tiden. Øredobber og ringer bytter jeg mer eller mindre aldri.


#14

-ea- sa for siden:

Kom til å google søljene mine nå, og på bakgrunn av det tror jeg ikke de skal ligge et så obvius sted som sølvtøyskuffa i skjenken. En unnselig neverkurv er muligens best, i tilfelle innbrudd.


#15

Strå sa for siden:

Den kommentaren er en ekte dronning verdig. :D


#16

Lavender sa for siden:

Smaragder og eventuelt røkvarts kan vi gjøre en avtale på. Jeg kler de, og har ikke for mange. :D.


#17

Strå sa for siden:

Kjedene mine henger på en tynn, malt planke med kartnåler på. Den henger på soveromsveggen over et skatoll. I skatollet har jeg sølvsmykker i fløyelsposer. Annen ørepynt er i et smykkeskrin sammen med ringene, også dry i skatollet. Jeg husker at jeg har smykker sånn omtrent to-tre ganger i måneden, til tross for at jeg ser rett på kjedene mine hver morgen når jeg kler på meg.


#18

Høst sa for siden:

Smaragdene og rubinene sammen? Du godeste, den var dristig altså! :dåne:

Personlig foretrekker jeg at Henry, vår skotske butler, ivaretar mine pyntesaker. Så bare velger han og kammerpiken ut fra antrekk. :nemlig:

(Smykkeskrin. inne på badet. Begrenset antall smykker, og glemmer alltid å bruke de. :) )


#19

Bobbelur sa for siden:

Ørepynt i enliten glasskål på badet, for ellers roter jeg dem bort eller mister dem ned sluket i servanten.
Juggelsmykker henger på veggen mellom badet og soverommet på en pen liten knaggrekke, andre smykker (litt dyrere/sølvsmykker) henger på et sånt smykketre som står på kommoden på soverommet. Ringer byttes sjelden, så de ligger bare strødd oppå kommoden. :jupp:


#20

-ea- sa for siden:

Smykketre, ja... det står et tomt til pynt på hylla i gangen. :humre:


#21

Palmen sa for siden:

Kjeder og armbånd fra snö og tilsvarende henger på kroker festet med sugekopp til baderomsspeilet. Øredobber av tilsvarende type ligger i en smykkeeske i gjennomsiktig akryl med mange smårom inni.
Øredobber, ringer og armbånd i gull/diamanter ligger i en skål på baderomsbenken - men disse burde jeg virkelig ta litt bedre vare på. :sparke:


#22

veobra sa for siden:

Jeg fikk smykkeskrin til konfirmasjonen. Det er praktisk, så jeg bruker det de mer verdifulle og ordentelige smykkene jeg ikke bruker så ofte. Det som er i daglig bruk har jeg i en liten eske på badet, i en krøll.


#23

Che sa for siden:

Akkurat nå: i en stor floke i smykkeskrinet.
Normalt sett ligger de bare i en skuff - totalt uten omsorg.


#24

Drømmedama sa for siden:

Kjøpte et digert smykkeskrin for noen år siden, der er det masse plass, flere etasjer med skuffer og greier. Veldig praktisk. Har i tillegg et sånt smykkeststiv i glasskapet på soverommet, mer for at det ser bra ut enn for at det er så praktisk.


#25

GinaK sa for siden:

Vi skal sette opp et garderobeskap til på soverommet i helgen så jeg må rydde ila helgen. Og håper det blir plass til en hylle som jeg kan ha til oppbevaring av smykker.

Det meste jeg har er bare bling-bling og noen billigklokker fra Cmyk. Liker å bytte på.

Nå har jeg en hånd som kjeder og armebånd henger på. Og har en sånn posekleshenger med rom til øredobber, klokker ol. Sånn type
[img]https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTiiyiLx8AKjzCwpNYiPLoJ66RI_IpoGTDdJn2Oo1Hsfr6F5Xa-[/img]


#26

D'Arcy sa for siden:

Jeg har Onmii-board. Veldig fornøyd


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.