Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Tunikaer og gravid/ikke-gravid

#1

LaBanga sa for siden:

For å spinne litt på motelovene fra en annen tråd her inne, så kom jeg på at disse tunikanene jo gjør folk rimelig forvirret i forhold til om det er passende å spørre om når termin er.

I går hadde jeg æren av å vikariere for min sjef i ledermøte, og jeg satt og småpratet over lunsjen sammen med de mannlige direktørene på 50 +.
Da var det en som lurte på om en navngitt kvinnelig ansatt var gravid. Noe hun da antakeligvis ikke var, men de ytret sin forvirring over at klærne mistenkelig så ut som gravideklær.

Og som eneste medlem av det motsatte kjønn, så måtte jeg jo bekrefte at tunikaer med empireliv er på moten, og den får de fleste til å se gravide ut (eller se ut som om de skjuler en voksende mage).

Stakkars menn som er livredde for å trampe i klaveret på samme måte som mannen i ostedisken på reklamen.


#2

Føniks sa for siden:

Jeg tror man må være bevist på hvordan tunikaen ser ut på. Noen tunikaene på HM ser ikke bra ut, hverken på gravide eller ikke-gravide. De blir som telt uansett.

Jeg synes personlig tunikaer er finest når de sitter normalt over brystet og først slippe nedenfor. Da får de ikke telt fasongen.


#3

Bluen sa for siden:

Enig - gjerne et lite stykke nedenfor også, men det er forskjellig hva folk kler. Lille, pæreformede Elinblu ville sett høygravid og omtrent tre ganger så tjukk ut med en sånn helt posete tunika, mens andre er fine i det.


#4

Frances sa for siden:

Jepp, jeg har ett par ganger sendt ut en avkreftende "jeg-er-ikke-gravid"-mail til alle ansatte i avdelingen. Jeg jobber på en avdeling der alle ansatte untatt meg er menn, og hver gang jeg har på meg en tunika..ja, da kommer blikkene.


#5

Dixie sa for siden:

Jammen, selv om noen ser gravide ut akkurat den dagen de bruker en tunica, så ser vel kollegaer at de ikke er det siden magen er flat både dagen før, og dagen etter i vanlige klær? :undrer:

Jeg har aldri lurt på slikt dersom det gjelder folk jeg omgås til vanlig. Treffer jeg en jeg ikke har sett på noen måneder, så kanskje.


#6

Zip sa for siden:

Skjønnar godt at det kan vere forvirrande ja, syns mange ser gravid ut i tunika (inkl meg sjølv).


#7

Sitron sa for siden:

Godt poeng.


#8

Karamell sa for siden:

Jeg ser litt gravid ut i alle klær og ekstra gravid ut i tunika. I dag gikk jeg i tunika på jobb og jeg må si jeg tenker på om de tenker at jeg er gravid... Jeg begynte i ny jobb i går.


#9

Jenna sa for siden:

SÅ enig, så enig. Jeg prøvde en tunika på HM for en stund siden. det var en sånn med "liv" som begynner oppe på puppene og som da slipper fra oppå puppene. Jeg fikk totalt latteranfall i prøverommet. :rofl: Ikke nok med at jeg faktis ER gravid, men når man har pupper i str. DD/E så blir det IKKE fint! Jeg holdt på å tisse på meg, så komisk var det. Fikk den fort av og hang den pent på plass. MEN hadde en slank dame, med mindre pupper og fin flat mage tatt den på seg så hadde nok hun også sett MEGET gravid ut.


#10

Myrsnipa sa for siden:

DETTE er grunnen til at jeg ikke bruker slike plagg. Jeg er ikke gravid, og vil ikke se ut som om jeg skjuler magen heller. Den er nemlig flat igjen.
Jeg skjønner ikke hvorfor ikke-gravide ønsker å gå rundt å se gravid ut. Komplett uforståelig for meg.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.