Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hører du på Homecoming?

#1

Tallulah sa for siden:

Gjør du? :hyper:

www.theguardian.com/tv-and-radio/2016/nov/24/homecoming-podcast-catherine-keener-david-schwimmer

Som et barn av radioteatret syns jeg det er kult at podcastmediet tar opp dette og videreutvikler det. Night Vale kom jeg ikke helt inn i, jeg likte konseptet, men siden det var kommet så langt måtte jeg binge-lytte så veldig og det egner den seg ikke helt til.

Homecoming er en psykologisk thriller med kjente skuespillere, og bare seks episoder. Etterpå skal jeg igang med Crimetown, tenker jeg.


#2

amylin sa for siden:

Nei, men bør kanskje det?!


#3

Tallulah sa for siden:

Ja, det burde du. :nemlig:

Nå har jeg hørt meg gjennom hele. Det er nesten som en liten novelle, i radioteaterpodcastformat. Veldig gode skuespillerprestasjoner av bl.a. David Schwimmer, Amy Sedaris, Catherine Keener og Oscar Isaac. Og ikke minst, fantastisk miljøbygging. Jeg følte virkelig at jeg var der, og så det hele for meg inne i hodet mitt.

Jeg hører rykter om at den skal bli en film også, faktisk.


#4

amylin sa for siden:

Satser på å få tid i helga.


#5

Cauchy sa for siden:

Jeg begynte i går og fortsatte i dag. Takk for tips, jeg liker den veldig godt.


#6

Apple sa for siden:

Har begynt! Takk for tips, jeg hørte også mye på radioteater som ung. "Døde menn går i land", "Agnes Cecilia" og "Hunden fra Baskerville" bla.


#7

Tallulah sa for siden:

Jeg har gått videre til Crimetown, det er dokumentarpodcast, men jeg skulle gjerne hørt mer regissert fiksjon slik som i Homecoming.


#8

Apple sa for siden:

Ferdig! Men skjønte ikke siste episode og hva som skjedde...


#9

Jenna sa for siden:

Solgt! Herved lastet ned.


#10

Jenna sa for siden:

Kanskje ikke helt det du ser etter/ønsker men har du sjekket ut Selected Shorts: Too Hot For Radio?


#11

Tallulah sa for siden:

Spoiler
Hva da, tenker du? Tidslinja er jo litt hulter til bulter så det var litt forvirrende. Men hun ble vel så lei av sjefen sin og det programmet som viste seg å være for å få soldatene tilbake i action uten at de husket noe, ikke for å rehailitere dem. Hun ville derfor redde soldaten, og ønsket å komme unna selv så derfor fikk hun ham til å spise mer av maten, og spiste den også selv slik at de begge skulle glemme hva som hadde skjedd der. De fikk medisinen som fikk dem til å glemme gjennom maten. Det er derfor hun ikke husker noe særlig når FBI-agenten kommer senere (i første episode). Mange år etter kommer sjefen hennes til dineren der hun jobber, men hun kjenner ham ikke igjen og blir med ham på date. Han lurer henne tilbake til institusjonen, og påstår at alt er hennes feil, og at hun har ødelagt manges liv. Hun løper av gårde og ut i veien, der hun omtrent blir overkjørt av FBI-agenten, og han kjører henne bort, og fortsetter å spørre henne ut.

Ikke hørt på, skal sjekkes ut!


#12

Jenna sa for siden:

NRK Radioteatrets podcast er jo et alternativ. Hadde dilla på den en periode og har hørt meg gjennom mange av Ibsens-klassikerne der. De har en egen som med grøssere også, ser jeg.


#13

Apple sa for siden:

Takk! Han med på det, men lurte på hvordan det sluttet. Altså etter siste del av spiler.


#14

Tallulah sa for siden:

Hm, husker ikke helt, men sluttet det ikke omtrent der?

Spoiler
Sjefen hennes ringte inn til sin sjef for å si at Heidi var ustabil og sjefen mente at det var hans problem, ikke hennes, og st han måtte fikse det, tror jeg. Sluttet med en cliffhsngee.

#15

Apple sa for siden:

Ja, det var vel derfor jeg syntes slutten var litt rar. Venter liksom på en fortsettelse.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.