Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Batman Lego for fireåring - Yay or nay?

#1

nokon sa for siden:

Er det nokon her som har sett Batman lego-filmen og kan seie noko om den er noko for ein fireåring? Den aktuelle fireåringen får sjå lego-filmane som ligg på Netflix.


#2

Input sa for siden:

Min hadde helt fint tålt å se den da han var 4 i hvert fall.



#4

Pelle sa for siden:

Den nye? Jeg så den i går. Tror den er ok for 4-åringer. Ikke skummel synes jeg. Litt avansert plott i høyt tempo, men det gjør jo ikke noe. Mye gøy.


#5

nokon sa for siden:

Det høyrest bra ut. Då blir det kanskje litt aleinetid på meg i morgon.


#6

IzziCreo sa for siden:

Null problem for en 4-åring som har sett Lego filmer før. Den er ikke skummel. Er nok mye av dialogen som går over hodet på de minste, men det gjør absolutt ingenting. 4-åringen her skal se den på kino.


#7

Unicorn sa for siden:

Vi så den i dag, 5-åringen likte den.


#8

Input sa for siden:

Dere vet det sikkert allerede, men Cinemateket viser barnefilm som ofte egner seg for de minste på lørdager og søndager. Sånn hvis det ikke vises noe interessant på kino og hvis man vil se film uten betale så voldsomt mye.


#9

nokon sa for siden:

Ja, eg har høyrd rykter om det. Har ikkje undersøkt det ennå, men har prøvd ut gratiskinoen på Eldorado. Nå var det eigentleg voksen Batman-fan som inviterte mann og unge (alibi) med på filmen. Så eg trur ikkje filmen er objekt for forhandling denne gongen.


#10

Input sa for siden:

:knegg: Skjønner. I morgen viser de uansett bare den gamle Lego-filmen.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.