Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Fryse fløtegratinerte poteter?

#1

Pelen sa for siden:

Er det noen som har erfaring med det? Hvordan gjøre for at det skal smake best og for at potetene ikke skal bli grå?


#2

Nextlife sa for siden:

Det blir ikke bra. Potetene får en ekkel konsistens når de har vært fryst og blir kornete og går lett i oppløsning.

Hvorfor vil du fryse? Er det rester eller for å forberede et selskap i godt tid?
Er det det siste vil jeg heller anbefale å vakumere om du har slik asken, det holder i mange dager.


#3

Pelen sa for siden:

Ja, stort selskap. Hvor lenge mener du at det holder da?


#4

Nextlife sa for siden:

4-5 dager i alle fall.


#5

Strå sa for siden:

Jeg har testet ut frysimg av fløtegratinerte poteter en gang, men det blir akkurat like ekkelt etter frysing som alt annet med potetbiter i. Hør på Nextlife.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.