Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Noen som har prøvd shellac?

#1

him sa for siden:

Myyyye mer trendy enn akryl- og gelenegler fikk jeg beskjed om. Akryl har vel vært ut lenge når jeg tenker meg om.

Men hadde vært greit å høre hva noen som ikke selger det synes :)


#2

Fløyel sa for siden:

Jeg har brukt shellac i noen år og sverget til det.
Men siste året har jeg ikke brukt det, jeg syntes det er et pes å få av lakken. Eneste jeg bruker det på tå neglene.

Jeg har ikke hatt behov for akryl eller gel-negler da mine egne negler er lange nok.

Men har man korte negler og ønsker en rask lengde bruker man jo akryl-tipper og lakker over med shellac. Føler ikke de to produktene som enten/eller.


#3

GinaK sa for siden:

Tenker du på disse Essie lakkene med vridd flaske. Mener at det heter Shcellakk?
Har aldri prøvd men en på jobben her skryter veldig. Hun har kjøpt to forskjellige og er overrasket over at de sitter i en uke uten at lakken har skallet av på tuppen. Hun har ikke den topplakken som hører til men bruker annen type.
Hun sier at hun bruker en type neglelakkfjerner hvor man putter neglen nedi en boks med en svamp, uten noe gniing for lakken går av på 10sek oppi der.

Jeg er fristet til å prøve, og også den neglelakkfjerneren.
Jeg trodde shellakk var vanskelig å få av og at det sliter veldig på neglen så derfor har jeg ikke prøvd. Jeg synes det er morsomt å bytte ofte så er litt usikker på om det er noe for meg. :o


#4

Timar sa for siden:

Jeg bruker det en sjelden gang når jeg trenger å føle meg litt freshere. Anbefaler å velge en ganske nøytral farge, ellers blir etterveksten fort synlig. Mine holder minst to uker, og deretter har de en tendens til å bli "pilleprosjekt" en ukes tid til jeg er kvitt restene.

Pent er det ihvertfall, og dyrt.


#5

Tussa sa for siden:

Eg har hatt det mange gongar. Det blir aller finast når eg gjer det på salong, men eg har kjøpt meg sånn kit på Vita og det fungerer heilt fint til heimebruk. Kan ikkje huske det var særlig dyrt heller. Trur eg kjøpte når Vita hadde 30 % på heile butikken og betalte vel en 300 kroner elns.


#6

liefje sa for siden:

Jeg har brukt shellack eller tilsvarende gelelakker som herdes under lys fra andre merker i flere år. Går på salong og får lakket. Betaler 400 kroner per gang og for meg holder lakken i minst tre men ofte fire uker. Tånegler med sånn lakk holder seg fine evig. Eller dvs. til det blir for mye ettervekst.

Jeg synes omtrent at sånn lakk er å betegne som Guds gave for jeg hadde fryktelige negler før, men har perfekte nå. Ja, det sliter litt på neglene hvis man gjør det hele tiden, men for meg er alternativet med ingen lakk så mye, mye verre at det får bare være.


#7

ingling sa for siden:

Jeg gjør det også innimellom når jeg har behov for å freshe opp litt, men må ha noen opphold mellom siden neglene blir såpass slitt av det. Det kan ha noe med at jeg piller på lakken når den begynner å løsne, da.


#8

Nooria sa for siden:

Jeg fikk lagt det på salong fra sommer til jul 2016 og etter det har neglene mine vært helt ødelagt.


#9

007 sa for siden:

Jeg går fast til negledesigner, ca hver 4 uker. Kun lakk på egne negler, neglene blir sterke og dermed lange når de er lakkert.Neglene mine vokser fort, så mørk lakk er ikke særlig pent når det nærmer seg 4 uker. Da er etterveksten stor, og neglene så pass mye for lange til at jeg trives med dem.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.