Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Slalåmsted hvor det er lett å ha med ettåring

#1

apan sa for siden:

Alle planene våre raser på grunn av sykdom denne vinteren, og jeg skulle ønske vi fikk til en slalåmtur i mars en gang. Dagstur eller med 1 overnatting. Det er jo ikke lett med en på 19 måneder uansett, men har noen gode erfaringer med å ha med seg en på den alderen på et eller annet anlegg eller rett ved?


#2

Neket sa for siden:

Hva med Norefjell spa? Der er det jo lekerom, akebakke, basseng, og badekar på rommet. Og fine flate langrennsløyper rundt vannet hvis hun har begynt å prøve seg på det.


#3

GinaK sa for siden:

Hvis du tenker på overnattingstur så er Beitostølen supert ift. små barn, slakke bakker og kort vei fra skiområdet til bosted.
Ganske rimelig pris på bosted også.


#4

Maverick sa for siden:

I hine hårde dager var Beitostølen veldig greit for småtasser.


#5

Benzo sa for siden:

Dagsturer til Ingierkollen (Kolbotn). Lite kø og minsten kan ake.


#6

apan sa for siden:

Takk. Jeg har sett på Norefjell. Veldig dyrt bare. Han står ikke på ski, han lærte å gå i januar :knegg: .


#7

Pelle sa for siden:

Trysil hadde mye bra for barn, blant annet en liten heis som bare gikk rundt og rundt som en karusell :ler:


#8

m^2 sa for siden:

Trysil! Radisson Blu Resort bodde vi i.
Der er det ski-in rett i kjelleren til en lett barnebakke eller du kan tusle ut og ake nederst i bakken - det er det mange som gjør, eller rusle litt oppover mot en av hovedskiheisene og ake og leke der.
Også er det flott basseng der, både et litt dypere ett hvor en voksen og litt store barn står stort sett overalt, og et småbarnsbasseng.
Det er også bowlingbaner, og noen sånne arkadespill og motorsykkelspill og greier, og en lekekrok inne med en liten sklie og litt leker


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.