Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Frp-politiker råder norske menn å hente seg asiatiske koner

#1

safran sa for siden:

- Jeg råder menn som vet hva de går til å finne seg ektefeller i Asia. Samfunnet vårt trenger reserverte og høflige kvinner som ser en verdi i å ta seg av hjemmet og holde familien samlet, sier Rødde.

Et annet velformulert ytring fra mannen: - Selvopptatte karrierekvinner gjør Norge til et kaldt land fullt av frossenpizza og overvektige unger med dårlig nettverk.

www.vg.no/pub/vgart.hbs?artid=150944

Nå, hva tycks? :rolleyes: Nok et utspill fra intligente FrP-politikere som burde få folk til å ta avstand til partiet.


#2

Ru sa for siden:

:kneblet:

Jeg tror jeg bare vil henvise til den hvordetnåennsto om denne krisetelefonen Frp hadde opprettet for partimedlemmer som har bæsjet på leggen i valgkampen. Det trengs.


#3

Sitron sa for siden:

Jeg tror jeg må dåne litt. Slike ting kommer frem i nyhetsbildet gang på gang og enda litt til. Og likevel finnes det folk som sier ja takk til FrP. Ubegripelig.


#4

nolo sa for siden:

Så flaut det må være å ønske seg en underdanig partner.


#5

safran sa for siden:

:knegg:


#6

Toffskij sa for siden:

Er det han samme som sist, eller er det enda en ny av arten? :gal:


#7

Fruktflua sa for siden:

Var det i morgen vi skulle på bærtur?

:rolleyes:


#8

Irma sa for siden:

Utrolig sjarmerende fyr. Tror vi har hatt en lang "hyllest" på FP tidligere faktisk.


#9

Toffskij sa for siden:

Men det er sikkert flere av dem.


#10

Ru sa for siden:

Litt googling viste at det var samme fyren. Takkgudoglov.

Krisetelefon for Frp-ere.


#11

Bluen sa for siden:

:nemlig: Samme oppslaget, artikkelen er over en måned gammel.


#12

safran sa for siden:

Åh. Jeg fant den idag, jeg.


#13

Irma sa for siden:

Det spørs om Frp har behov for krisetelefon. Tullingene som driter seg ut skjønner det som regel ikke selv. :snill: "Man må da få lov å være litt dritings når man taler på stortinget". "Folk lyver og sprer falske rykter om Søviknes for å skade partiet!". "Voldtekt og overgrep - guttestreker ja. :nemlig: " "Tvangssterilisering av innvandrere må til!". "Neida, jeg deltok på nazimøtet kun for å observere litt fra sidelinjen". "Jeg hadde full rett til å slå til den politikerjyplingen!" "Politiet må slutte å forfølge oss vanlige folk" (som kjører for fort og smugler). fritt fra hukommelsen Og slik kunne jeg sikkert fortsette i det evige.

Frp sin krisetelefon trengs nok ikke nei. :niks: De har en standard prosedyre som reaksjon. "Alle er ute etter oss. Dette er en svertekampanje!" :kjevle:


#14

Skremmern sa for siden:

Siv Jensen er den første i hylekoret. I stedet for å snakke sak i diverse debattprogram er det "stakkars meg og partiet mitt som bare blir mobbet og gjort narr av..." Ganske lurt egentlig, da, i og med at partiprogrammet er så pinlig at det ikke tåler dagens lys.


#15

Left sa for siden:

Det som er aller aller verst, er jo at de har antakelig ikke har skamvett nok til å være flaue. Det er nok eneste muligheten disse mennene har til å få litt makt. Et kvinnfolk de kan tukte :knegg:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.