Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Per Sandberg tar over for Listhaug i fødselspermisjonen


#2

Input sa for siden:

Det er helt, helt grusomt.


#3

Pøblis sa for siden:

:hylgrine:


#4

Katta sa for siden:

Det er jo greit de tar den helt ut så det ikke er noe tvil om hva man må gjøre neste valg.


#5

Hondacrv sa for siden:

Jau.

Erre mulig.


#6

Pappalille sa for siden:

Jeg er med Katta her. Men at noen synes det er et godt valg?


#7

rine sa for siden:

Greia er vel at det ikke er så mange gode valg i det partiet der.


#8

Michelle sa for siden:

Nettopp. Og jeg håper så inderlig at Sandberg tråkker sånn i salaten slik at selv Erna gremmer seg. Utrolig viktig å stemme på neste valg.


#9

rine sa for siden:

Jeg ser i krystallkula mi at han kommer til å tråkke i salaten. Med "Bon voyage"-trøya på.
Problmet er vel bare at Dustefolk Flest ikke ser at han gjør det. I steden for tråkking i salat, ser de en reflektert og klok mann som serverer reflekterte og kloke gullkorn på rekke og rad. :gal:


#10

Strå sa for siden:

Jeg tror jeg ventet det for jeg ble ikke overrasket i det hele tatt. Dessuten tipper jeg at rine blir årets spådame.



#12

rine sa for siden:

:hyper:


#13

Michelle sa for siden:

Jeg er redd du har rett, men håper at evnt de partier som samarbeider med Frp nå vil synes at nok er nok. En kan jo håpe.


#14

Sir Limpalot sa for siden:

De som stemte FRP denne gangen ser nok ikke noe feil i Sandberg, han bare tør å "si det som det er" og tør å "si det de fleste mener".

Nå har vel Erna vist at gremme-senteret hennes er uten strøm i denne regjeringsperioden, så jeg holder ikke pusten, akkurat.

Jepp, bland for all del ikke logikk inn i å forsøke å spå utfall, ihvertfall ikke uten å spa på med gode mengder fremmedfrykt, muslimhat og generell smålighet.


#15

Input sa for siden:

Det var flere som kommenterte på Listhaug sin status at han var feil mann fordi han er for lite diplomatisk blant annet, så det er vel litt håp.



#17

Teflona sa for siden:

Erna, jeg tilgir deg aldri for dette.


#18

Frøydis sa for siden:

Erna har vel lært litt av Trump her, og han er jo ikke noe forbilde akkurat.


#19

Snippa sa for siden:

Nå har vel ikke akkurat Listhaug gjort det så strålende at det kan bli noe særlig verre med Sandberg. Det er forøvrig ord jeg aldri trodde jeg ville si.


#20

Input sa for siden:

Til tross for at jeg er ekstremt misfornøyd med Listhaug, er hun ikke tydelig rasistisk på samme måte som Sandberg. I tillegg er han dømt for vold mot en asylsøker. Listhaug er liksom i en annen liga.


#21

Hot Lips sa for siden:

Og der forvant den bittelille resten av respekt jeg hadde igjen for Erna. :skuffet:


#22

Snippa sa for siden:

Men hun har vist seg som en veldig farlig faktor inn i debattklimaet og retorikken rundt innvandring. Sandberg er på mange måter latterlig nok til at mange ikke tar ham seriøst, mens Listhaug får overbevist mange flere om at det er stuerent og fornuftig å innta de holdningene hun har.


#23

mkj sa for siden:

Jeg er også litt der. Men jeg synes jo fortsatt at det er horribelt. Han er dømt for vold mot asylsøker for øvrig. Nå så jeg at det var noen andre som har skrevet det også. At det er OK å utnevne han til minister er jo helt utrolig. Stang kunne vel ha tatt jobben, men han er vel fra feil parti.


#24

gajamor sa for siden:

Tja... det var ikke Ulf Lersten.

Har høyre null innflytelse på hvem FRP setter i regjering?


#25

Katta sa for siden:

Det er jo Erna sitt ansvar, så om hun har null innflytelse er det et alvorlig problem et sted her. Noe det åpenbart er forsåvidt.


#26

My sa for siden:

Hun er ikke tydelig rasistisk, men har derimot et svært kynisk og egoistisk menneskesyn. Og hun formidler dette på en mild og smilende måte, som gir folk en illusjon av at hun bare ønsker vårt beste, og er oppriktig glad i landet sitt og folket her, hun bare ønsker å beskytte oss mot verdens ondskap. Hun planter sine holdninger i befolkningen på en ganske sofistikert måte, slik at folks fremmedfrykt gradvis øker, nesten uten at de merker det selv, og flyktningepolitikken partiet står for ser gradvis mer fornuftig ut "for hun har jo et poeng".

Sandberg er bare en bølle, og mye lettere å gjennomskue.


#27

Pøblis sa for siden:

Jepp, og det er en bra ting. Listhaug konstruerer jo en virkelighet hvor alle som kritiserer retorikken hennes eller måten hun gjør ting på, er for vidåpne grenser og fri tilgang på velferdsmidler til alle. Det er skummelt, og sånn sett er jo Sandberg mindre raffinert. Men at vi kan ha en minister som er dømt mot vold mot en asylsøker, synes jeg er ille. Jeg synes det er ille med en straffedømt statsråd i det hele tatt - men dette er jo helt krise. :sukk:

jeg kjenner at den politiske situasjonen båd eher hjemme og ute i verden gjør meg helt ekte fortvilet og trist. :sukk:


#28

nolo sa for siden:

Amen til dette.


#29

Malama sa for siden:

Om ikke annet så må da vel dette kunne muligens føre til bittelitt høyere valgdeltagelse neste gang. At folk bryr seg bittelitt? eller er vi helt fortapt?


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.