Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Smart-TV med litt størrelse til maks 5000?

#1

Luvi sa for siden:

Er det håpløst om man vil ha grei kvalitet på tv-bildet? Jeg har nemlig fått for meg at jeg ønsker meg smart-TV da vi ser mye film via Viaplay og lignende, men ønsker ikke å ruinere meg på en da jeg har en helt ok TV som trolig varer i mange år enda. (Panasonic 42" fr 2008) Jeg er bare lei av å koble laptopen til TV elelr å se via laptopen.

Om det ikke er helt umulig, har dere konkrete tips til merke og modell? (som noen er forstår så skal jeg da ikke handle hos Elkjøp denne gangen :knegg: )


#2

Input sa for siden:

Om du bare vil ha den smart, kjøp en chromecast.


#3

Luvi sa for siden:

Uhm? Skjønner jeg må google :knegg:



#5

Luvi sa for siden:

Nei, har du sett. Men hva skal jeg bruke pengene på da? Jeg som hadde unnskyldning for å kjøpe meg noe nytt nå :knegg:

Vet du, dette virker jo kjempesmart. Aldri hørt om, dette er jo helt klart en langt mer økonomisk og fornuftig løsning :jupp:


#6

LaBanga sa for siden:

Eller en Apple-tv. :nemlig:


#7

Input sa for siden:

Du kan jo kjøpe den versjonen av Chromecast som er litt dyrere da, så har du i hvert fall bruke litt penger. :lol:

Så kan du spare resten til ferien. :D


#8

nokon sa for siden:

Kva bruker du mest av iPad/iPhone og Android? Har du for eksempel kjøpt mykje filmar iTunes og slikt, vil eg anbefale AppleTV over Chromecaster. Viss du har telefon og nettbrett med Android er det lurt å gå for Chromecaster.

Elles kjøpte vi ein 42" Samsung Smart-TV som vi gav rundt 5000 for på Hifi-klubben i 2012. Så det er fullt mogleg å få Smart-TV til den prisen, ja.


#9

Luvi sa for siden:

Snakker vi TV igjen nå eller er dette også en dings?


#10

Input sa for siden:

Det er det samme som Chomecast, bare produsert av Apple i stedet for Google.

Det nokon sier er smart å tenke på, ja. Om du bruker android eller iphone.


#11

Luvi sa for siden:

Til film varierer jeg pr i dag i mellom å se på iPad eller via laptopen som ikke er Apple. iTunes bruker jeg ikke. Varierer mellom Viaplay og Netflix stort sett.


#12

Adrienne sa for siden:

Jeg foretrekker Apple-TV foran Chromecast, for på Apple-TV får du både Viaplay og Netflix-app, sånn at du slipper å bruke PC eller nettbrett for å sende over til TV. Jeg synes Chromecasten ble for ustabil hjemme hos oss. Ulempen er at Apple-TV er hakket dyrere enn Chromecast, men fortsatt mye billigere måte å gjøre en dum TV smart på enn å bytte den dumme TV-en ut med en Smart-TV.

Det er ikke alle smart-TV-er som har Viaplay-app heller, så pass på det hvis du ender opp med å bytte ut den gamle TV-en.


#13

Neket sa for siden:

Enig i dette. :jupp: Jeg elsker epletv-en min. Den nyeste (4) er absolutt verdt det, men du får Viaplay og Netflix på forrige generasjon også - men vet ikke om den selges lenger.


#14

Luvi sa for siden:

Da ble det Chromecast på meg :jupp: Siden jeg ikke bruker iTunes mente selgeren at jeg klarte meg fint med Chromecast. Så nå er den koblet til og TV'n ble smart fremfor at jeg ble litt fattigere. Verdikortet fra Elkjøp (etter mye rot med kjøpt av komfyr) finansierte dingsen.

Takk for tips. :)


#15

Rabbit sa for siden:

Chromecast er gull, jeg bruker min veldig mye, og fikk jo faktisk smart-tv av den tilårskomne 40" min. :knegg: Veldig deilig å slippe og kjøpe ny tv når den gamle virker som den skal er det også! :D


#16

Input sa for siden:

Så bra!


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.