Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Sko som egner seg til fotballspilling og snø/slaps

#1

apan sa for siden:

Storebror kom hjem i kveld og det viste seg at han hadde vært ute i de vanlige tynne joggeskoene (treningssko) "fordi de skulle spille fotball" (han og en kompis og to jenter som tilfeldigvis (?) kom forbi).

De var "ikke våte ikke det hele tatt, eller forresten, kanskje litt...", og jeg innser at han trenger noen overgangssko som kan egne seg av og til nå og i alle fall egne seg i mars/april. Og som kan brukes til fotballspilling sånn på fritidsbasis (ikke organisert trening selvsagt. På skolen og sånn).

Noen tips?


#2

veobra sa for siden:

Vi har noen overgangssko fra Viking. De er halvhøye med borrelås og strikk og goretex. De er litt foret og brukt mye i slapseføret som har vært denne vinteren.


#3

millact sa for siden:

Min på 8 har slike som veobra beskriver og hadde et par i fjor også. De er brukt som hovedsko i vinter grunnet bare veier. Tror de heter Viking Edge Gtx. De selges mange steder.

Neste vinter tenker jeg å bare kjøpe slike frem til vi får snø.

Våre heter Viking Eagle Gtx, to borrelåser. Hadde like i fjor.



#5

veobra sa for siden:

Det er den typen millact skriver om. De ser ganske kule ut og finnes i størrelser over 35. :nikker:


#6

millact sa for siden:

Ja, de kule og veldig gode. Ser mange eldre barn med dem også.



#8

My sa for siden:

Jeg lurer på det samme, bare til jente, også 2005-modell. Hun synes ikke vikingskoa er kule (og jeg synes de er avsindig dyre, i forhold til hvor lenge hun bruker dem før de er utslitt... ). Noen som har sett noe brukbart, som ligner mer på vanlige (kule :knegg: ) joggesko, og som det funker å sparke fotball i?


#9

millact sa for siden:

Kan hun ikke ha slike halvhøye, Lille My? Min har jentemodellen (grå med en bitteliten rosa stripe) fordi den var mye rimeligere enn guttemodellen i sort. Kjøpt på jollyroom i høst da jeg ikke ville bruke flere hundre kroner på nye joggesko for kun en måneds bruk. Men disse er de som er brukt i hele høst og vinter fordi de er så gode.


#10

My sa for siden:

Kan og kan, hun vil i alle fall ikke ha slike. Hun vil ikke ha med borrelås og/eller strikk. Hun vil ha lisser. Og hun vil ikke ha halvhøye som ser ut som basketsko eller skatesko. Hun vil vel egentlig ha joggesko, rett og slett. Men hun har ikke likt de joggeskoene vi har sett med gore-tex. Så inntil videre spiller hun fotball med høye vinterstøvler (altså i friminuttene på skolen, på trening bruker hun selvsagt fotballsko), og det skjønner jeg jo ikke er det helt store. Men vi får ta oss tid til en ordentlig bytur en dag (for det største problemet er vel egentlig at hun ikke gidder å være med på en skikkelig runde for å kikke og prøve).


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.