Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Baby i svømmehallen - ikke babysvømming?

#1

Polyanna sa for siden:

Vi pleier å dra i svømmehallen med de to store ganske ofte, og da har minstemann (vel 4 mnd.) vært med og sittet i bilsetet sitt og sett på/sovet. Det har i grunnen funket fint, men i dag fikk han være med i vannet. Det var i barnebassenget i Nadderudhallen. Varmere vann enn i det store bassenget, men ikke terapibasseng-temperatur heller.

Jeg har jo vært gjennom to runder med babysvømming og føler meg relativt trygg på hva man "gjør". I tillegg er babyen utrolig glad i å være i vannet. Han fløt på mage og rygg, var superavslappet og fornøyd og dukket til og med et par ganger uten å mukke. Etter ca. 15 minutter kjentes han kald ut (fortsatt fornøyd), så jeg tok ham opp av vannet, tørket, pakket godt inn og ammet ham. Så sovnet han som en stein. :)

Så jeg tror jo det er greit, men for sikkerhets skyld: Er det ok? Tenkte mest på temperaturen. Vi var der på et tidspunkt der det var omtrent folketomt - i verste rushen hadde det jo ikke gått.


#2

safran sa for siden:

Jeg kan ikke se at det skal gjøre noe. Du passet jo på at han ikke ble for kald, og tok ham opp.


#3

mehmet sa for siden:

Jeg er enig med safran. Du beskriver at det hele var på babyens premisser, så da ser jeg overhodet ingen problem ved det.


#4

Sitron sa for siden:

Hvorfor hadde det ikke gått i rushet? Jeg så babyer yngre enn din da vi var og badet. De var riktignok i terapibassengtemp, men jeg tenkte nå ikke tanken engang at det ikke var passende at de var og badet en lørdags formiddag ene og alene fordi det var haugevis av folk tilstede.


#5

Bokormen sa for siden:

Det høres da veldig koselig ut synes jeg. :)

Babysvømming kan være litt masete, kanskje er det like greit for minsten at det ikke er ti andre babyer til stede? Da kan man ta ting mer i babyen sitt tempo, og slipper mas fra instruktøren. Dessuten er det jo helt topp at alle i familien kan delta samtidig. :)


#6

torsk sa for siden:

Når du tar han opp når han begynner å bli kald, så kan jeg ikke skjønne at det skal være noe i veien, nei. Høres ut som om dere har hatt en fin badetur!

notere: dra i basseng med barna snart


#7

safran sa for siden:

Fordi det plaskes og sprutes sånn at hun ikke har like god mulighet til å la ham flyte uten at han får vann i ansiktet?


#8

Sitron sa for siden:

En babysvømmingbaby som er redd for vann i ansiktet?


#9

Polyanna sa for siden:

Det er ganske mye "halloi" der når det står på som verst. Det er et ganske stort basseng, mye hopping, spruting og morsom leking, som det skal være. :)


#10

safran sa for siden:

Er dette en babysvømmingbaby, da? Jeg forsto det slik at det var de to andre som hadde vært.

Det er vel uansett ikke så behagelig å slappe av i vannet dersom man ikke får puste.


#11

Polyanna sa for siden:

Og det er forskjell på kontrollert dykking og stadige ukontrollerte oversvømmelser.

Og nei, han har aldri vært på babysømming. Beklager hvis det var uklart. Dette var hans første tur i basseng. Før har han bare svømt i badekaret.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.