Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Ruters app - bytte billett?

#1

celebelen sa for siden:

Mannen og jeg har hvert vårt månedskort, ett som går til Oslo og ett som bare gjelder utenfor. Vi har pleid å bytte på hvem som har hvilket kort etter behov. Nå lurer vi på om det fungerer å bytte billett hvis man bruker appen. Går det an å flytte billetten fra den ene telefonen til den andre uten for mye plunder? Noen som har prøvd?



#3

celebelen sa for siden:

Det var det jeg mistenkte. Jeg har vært inne på sidene til Ruter, men synes det var dårlig forklart. Foreløpig har jeg ikke brukt appen, så vi kan kanskje legge inn samme bruker på begge telefonene på et vis, og logge ut og inn.


#4

Molly sa for siden:

Det fungerer nok dessverre ikke. Du kan gjenopprette appen to ganger, den tredje gangen trenger du hjelp av kundesenteret. Hvis dere skal dele billett så egner ikke mobilbilletten seg (med mindre dere byttelåner telefon).


#5

celebelen sa for siden:

Det skrev de ikke på sidene, nei... Jeg var så glad da de begynte med upersonlige månedskort, men dette går jo i feil retning.

Takk for svar og info!


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.