Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hvilken Kindle til barn?

#1

Polyanna sa for siden:

Paperwhite eller vanlig?

(barn fra 10 - 14)


#2

Hjertensfryd sa for siden:

Paperwhite. Er den eg har kjøpt til meg sjølv og jentungen. Anbefaler den til andre og.


#3

Polyanna sa for siden:

Fordi den er best å lese ute, eller hvilke fordeler har den?


#4

Hjertensfryd sa for siden:

Eg kan igrunn ikkje svare skikkelig. Eg liker den, godt leselys, endring av skrift som er gull for ungane mine og i det heile tatt.


#5

Input sa for siden:

Har den vanlige bakgrunnsbelysning? Jeg ville gått for en med bakgrunnslys i hvert fall, synes det er mye bedre enn den gamle jeg hadde uten lys. Spesielt fordi den gjør det lett å lese på senga uten å måtte ha på lys som lyser opp hele rommet.



#7

Hjertensfryd sa for siden:

Den der har ikkje innebygd lys. Du ser det dersom du går litt lengre ned på sida og samanliknar dei ulike.


#8

My sa for siden:

Jeg har ikke prøvd noen andre enn Paperwhite, men ville ikke hatt noen skrupler med å gi en sånn til ungene i alle fall. Bakgrunnslys er et must ja.


#9

Candy Darling sa for siden:

Paperwhite, ja, fordi den har bakgrunnslys og mye bedre lesekomfort.


#10

IzziCreo sa for siden:

Vi har hatt begge og jeg vil helt klart anbefale Paperwhite. Bakgrunnslyset er den største fordelen. Det gjør den knallbra i både mørke rom og ute i sollys.


#11

Tallulah sa for siden:

Jeg har også hatt begge og går mot strømmen. Jeg likte ikke lyset på paperwhite i det hele tatt, men Hiawata liker det godt. Nå har jeg en Voyage, som også har lys, og den er bedre. Så jeg syns det er litt hipp som happ av vanlig og paperwhite til barn, med mindre de absolutt skal lese i mørket.


#12

Maverick sa for siden:

Bakgrunnslyset i guttenes paperwhite gjør at de leser hyppigere enn vanlig. (Jeg finner igjen elleveåringen sitte i halvmørke på gulvet i gangen for eksempel. :knegg: )


#13

Candy Darling sa for siden:

Jeg har vel hatt alle 3 generasjonene før Voyage, og jeg synes det klart største kvalitetshoppet er før og etter Paperwhite. Det er ikke bare skjermen, det er hele oppløsningen på skjermen.

Man kan jo justere ned lysstyrken hvis man synes det blir for sterkt - jeg setter det ofte ned i mørke rom.


#14

Miss Norway sa for siden:

Ville kjøpt uten lys. Mye lengre batteritid er et pluss, og billigere anskaffelse - man vet aldri hvor mye den faktisk vil bli brukt. Og ingen tar skade av å måtte bruke nattbordlampe.


#15

Maverick sa for siden:

Nattbordlamper er usannsynlig mye mer irriterende for andre på samme rom.


#16

Input sa for siden:

Jeg sovner ofte mens jeg leser på Kindelen, mens med nattbordlampe blir jeg mer våken. Så selv om jeg ikke tar skade av det, er forskjellen at jeg kan lese på senga med Kindle, og kan ikke lese på senga uten Kindle.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.