Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Gluten- og melkefri krem?

#1

Floksa sa for siden:

Trodde jeg hadde berget meg med gogreen sin havrebaserte visp. Men nå er jeg jammen usikker på om den er glutenfri?


#2

Pingis sa for siden:

Hvis det ikke står markert eksplisitt at den er glutenfri, så er den nok ikke brukbar.


#3

Acsa sa for siden:

GoGreen sier dette. Hvis noen har cøliaki ville jeg ha unngått den. Hvis de har en glutenintoleranse ville jeg ha brukt den, det er snakk om veldig små mengder.


#4

Blondie sa for siden:

GoGreen er ikke trygg for meg med cøliaki, jeg ville spurt den det gjelder hvor sensitive de er.


#5

Floksa sa for siden:

Jeg fant ut at det var den eneste måten å få klarlagt det. Og i dette tilfellet var denne OK. Så nå blir det bløtkake til alle!


#6

frukt sa for siden:

Sånn ellers så fungerer kokoskrem kjempefint som erstatning for krem. Det er det jeg foretrekker.


#7

Dixie Diner sa for siden:

Sånn til neste gang (eller noen andre); om de tåler soya så er Alpro sin kremfløte (airy & creamy) veldig god og lett å få til stiv krem. Mye enklere enn Go Green sin, som jeg ofte sliter med å få stiv nok. Alpro sin (du MÅ bruke ballongvisp på den!) blir skikkelig stiv og luftig som vanlig krem.


#8

Floksa sa for siden:

Takk for råd! Så den alprogreia på Coopen. Men da hadde jeg alt kjøpt gogreen sin. Ble bra krem og unga likte den. Håper den faller i smak hos gjestene i morgen også. Trivelig å servere noe alle kan spise.


#9

Dixie Diner sa for siden:

Go Green sin er veldig god da, jeg liker den godt. Smaker egentlig litt bedre enn Alpro sin selv om jeg liker begge. Jeg pleier å lage riskrem av GG sin hver jul, trenger ikke engang å piske den, bare røre den (kald, da er den tykk) rett inn i riskremen med en el-visp. Ingen merker nesten forskjell på denne og vanlig riskrem. :)


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.