Floksa sa for siden:
Trodde jeg hadde berget meg med gogreen sin havrebaserte visp. Men nå er jeg jammen usikker på om den er glutenfri?
< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?
Forum for diskusjoner om og deling av oppskrifter på diettmat og økologisk mat.
Floksa sa for siden:
Trodde jeg hadde berget meg med gogreen sin havrebaserte visp. Men nå er jeg jammen usikker på om den er glutenfri?
Pingis sa for siden:
Hvis det ikke står markert eksplisitt at den er glutenfri, så er den nok ikke brukbar.
Acsa sa for siden:
GoGreen sier dette. Hvis noen har cøliaki ville jeg ha unngått den. Hvis de har en glutenintoleranse ville jeg ha brukt den, det er snakk om veldig små mengder.
Blondie sa for siden:
GoGreen er ikke trygg for meg med cøliaki, jeg ville spurt den det gjelder hvor sensitive de er.
Floksa sa for siden:
Jeg fant ut at det var den eneste måten å få klarlagt det. Og i dette tilfellet var denne OK. Så nå blir det bløtkake til alle!
frukt sa for siden:
Sånn ellers så fungerer kokoskrem kjempefint som erstatning for krem. Det er det jeg foretrekker.
Dixie Diner sa for siden:
Sånn til neste gang (eller noen andre); om de tåler soya så er Alpro sin kremfløte (airy & creamy) veldig god og lett å få til stiv krem. Mye enklere enn Go Green sin, som jeg ofte sliter med å få stiv nok. Alpro sin (du MÅ bruke ballongvisp på den!) blir skikkelig stiv og luftig som vanlig krem.
Floksa sa for siden:
Takk for råd! Så den alprogreia på Coopen. Men da hadde jeg alt kjøpt gogreen sin. Ble bra krem og unga likte den. Håper den faller i smak hos gjestene i morgen også. Trivelig å servere noe alle kan spise.
Dixie Diner sa for siden:
Go Green sin er veldig god da, jeg liker den godt. Smaker egentlig litt bedre enn Alpro sin selv om jeg liker begge. Jeg pleier å lage riskrem av GG sin hver jul, trenger ikke engang å piske den, bare røre den (kald, da er den tykk) rett inn i riskremen med en el-visp. Ingen merker nesten forskjell på denne og vanlig riskrem. :)
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.