Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Bredde på skaft på støvletter ...

#1

syllan sa for siden:

Jeg har problemer med at skafta på støveletter er for smale for meg...:nemlig:

Er det noen som har peiling på hvor di selger med bredt skaft?
Bruker str 38...:)

setter pris på alle svar:ja:


#2

Benzo sa for siden:

Det er flere skomerker som har ekstra bredde i skaftet, bl.a. Gabor.


#3

Bluen sa for siden:

Ta en titt på denne tråden!


#4

Miss Norway sa for siden:

Gabor har støvler med skaft i ekstra bredde - merket L, XL og XXL. Føres bl.a. av Skoringen.


#5

syllan sa for siden:

tuuusen takk:)


#6

Señora sa for siden:

I en lokal stormoteforretning her jeg bor, har de støvletter med bredere skaft. Hun målte leggen min og vips hadde jeg flotte støvletter som passet.


#7

Silence sa for siden:

Men er ikke prisen ganske så stiv?


#8

trøtt sa for siden:

HVor smale er det egentlig meningen at man skal være i leggen for å passe inn i vanlige støvletter? Jeg sliter litt med å få på meg en del støvletter pga bredden og lurer på hva standardstr er, noen som vet?


#9

Señora sa for siden:

Jeg betalte vel 1800 for dem, men de er klassiske og varer i mange år om jeg passer litt på dem.

Denne uken har jeg handlet klær i den butikken for over 8000 kroner, så jeg bruker nok litt penger på klær når jeg først har funnet en butikk jeg liker. I tillegg er servicen super!


#10

Silence sa for siden:

:sparke: Du bruker mer penger på klær på en shoppetur enn jeg gjør i løpet av et år... :flau:


#11

Señora sa for siden:

Jeg handler bare en gang eller tre i året, og slettes ikke for så mye hver gang. Dette var ny rekord. Det meste jeg kjøper kan mixes og matches, for jeg liker å kunne ha forskjellige muligheter.

Butikken "min" åpnet for kun ett år siden. Før de levde jeg i jeans og fleecejakker med t-skjorte under. Jeg ønsket altså i bli ny, og forbli ny. Nå har jeg passert 33 og litt, og har funnet ut at ikke alderen akkurat jobber med meg lenger og vil bruke litt penger på egenpleie for å se bedre ut. Selvbildet vokser faktisk med dette også. I tillegg har jeg begynt med mascara hver dag, og har kjøpt inn ting og tang til festsminke.


#12

Iriam sa for siden:

Så herlig!:klemme:

Jeg er også kommet til et punkt at nok er nok, nå skal det investeres i meg selv! For det hjelper så veldig på selvbildet som du sier.


#13

Filifjonka sa for siden:

Jeg prøvde også støvletter i en butikk der de hadde en avdeling med store størrelser. Men disse var for vide, også vide i ankelen. Jeg er ganske slank, har bare store leggmuskler og ikke kraftige ankler i det hele tatt, så det så helt feil ut.
Men selv om jeg på ingen måte føler meg så gedigent svær; veldig mange støvletter er for trange til meg. På lillevinkelsko.no ser jeg at veldig mange støvletter har skaftbredde på 33-36 cm, mine legger er ca. 41 cm på det bredeste. Anklene bare 21, så det er stor forskjell. Så jeg tror jeg skal unngå følelsen av å være abnorm i skobutikkene nå til høsten, og prøve meg på å bestille et par fra Duoboots. Selv om de er dyre. Jeg hater virkelig den følelsen av å stå der og svette, og prøve å presse igjen glidelåsen og føle meg som en elefant. Utrolig teit at nesten alle støvletter er så smale, jeg vet jo at det fins mange med mye kraftigere legger enn meg og vi skal jo alle ha støvletter ...


#14

Silence sa for siden:

Så bra! :klem:

Jeg er bare preget av mange år med dårlig råd, der jeg :kremt: ikke brukte mye penger på klær, med mindre det var (motorsykkel-) kjøreklær. :sparke:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.