Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Brødformer

#1

Pappalille sa for siden:

Jeg er drittlei de gullelokserte formene mine og vil ha nye! Jeg bruker høy varme på brødene mine, 250 grader, og har ikke funnet noe annet enn former av rustfritt stål som ser ut til å tåle såpass. Er det noen her som har erfaring med sånne former?


#2

Tallulah sa for siden:

Jeg har brødformer fra Le creuset og de er fan-fabolous! Men tåler bare opp til ti grader mindre; 240.


#3

Pappalille sa for siden:

Ti grader mindre går sikkert helt ypperlig. Må de smøres, meles og dekkes med ti meter bakepapir for å slippe brødene?


#4

Tallulah sa for siden:

Niks! Man bare velter brødet ut. Jeg har de litt korte, brede. De finnes i en litt lengre, smalere versjon også. Jeg syns begge er litt store, men vi er jo bare tre.

Det hender de er på kampanjetilbud her og der, oftest kitchn.


#5

Pappalille sa for siden:

Jeg må ha store former, brøda mine er svære. :nemlig:

Takk. :knegg:





#9

gnuri sa for siden:

Jeg har LeCreuset formene, og de er supre! Ingenting setter seg fast i dem, smører adri, og vasker de bare lett med svamp.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.