Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Skjolder på frakk

#1

eieg sa for siden:

Hei! Jeg var ute i regnvær for en uke siden. Da jeg kom hjem hang jeg opp den gjennomvåte nye svarte trenchcoaten på en kleshenger, og blir møtt av forferdelig syn da jeg sto opp dagen etter. Grå-hvite skjolder over hele frakken.
Jeg prøvde å vaske den uten resultat. Jeg ble tilsendt en ny fra nettbutikken, men de hadde ikke noe svar på hva skjoldene kommer av.

Er det noen som vet hvorfor dette skjer?


#2

Miss Norway sa for siden:

Jøss. Aldri sett noe liknende, kan den ha vært satt inn med noe, type impregnering eller sånt, som har gått gærnt? Eller fått noe mugg eller noe i seg under transport som slo ut da den ble våt? Ingen peiling egentlig.


#3

Avatar sa for siden:

Jeg har en vinterjakke (dun) som blir lik, men ikke like hvite skjolder. Upraktisk med dunjakke som ikke tåler snø. Og veldig irriterende!!


#4

Tallulah sa for siden:

Gikk du så fort at du svettet mye? Man kan få saltutslag på klær av svette. Men det ser jo litt litt enormt ut, så det er vel ikke veldig sannsynlig at det er grunnen.


#5

Bluen sa for siden:

Jeg tenkte også at det liknet saltflekker som man kan få på sko, men da ville det ha latt seg vaske bort.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.