Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Størrelse skalldress POP

#1

apan sa for siden:

Har ikke erfaring med disse, men vurderer til lillebror. Hvordan er størrelsene? Han har 86 i vinterdress fra Reima. Jeg tenkte 92, men den heter Baby og ser litt baby ut. Blir 98 veldig stor?


#2

Snippa sa for siden:

S har vinterdress fra POP i 86, bruker 98 ellers. Hun er jo liten, men den passer også venninna som er et hode høyere enn henne.


#3

Millen sa for siden:

Nå har vi bare i sta 104/110, men de er generelt store i størrelsen synes jeg. Og det gjelder nesten akkurat av Pop klær. :hjelpsom:


#4

Snippa sa for siden:

Mens jeg synes inneklærne til pop er små.


#5

Xian sa for siden:

98 er diger, altså. Har kjøpt den str (på salg) til Lillebror, med tanke på høsten. Kommer nok til å være romslig en stund frem mot jul. :knegg:

Toårskontroll i går viste ellers 87,5 cm, men str 92 er veldig loose og lang-fit foreløpig.


#6

Mjau sa for siden:

Vi har en relativt liten kar. Han er så vidt over på 104 nå, men passer fortsatt en jakke i 92 fra POP. Syns de er relativt romslige altså. Elsker klærne derfra.


#7

apan sa for siden:

Jeg synes jo også de pleier være romslige. Eldste er feks 160 nå, og har en pysj i 146/152 som passer utmerket. Men jeg synes yttertøyet varierer litt mer. Lillesøster er 128, og vintertøyet i 128 passer akkurat.

Men jeg går for 92 i dress til lillebror. Han lærte å gå da han var 18 måneder og bør ikke ha for store klær.

Vurderer også vindfleecejakker - noen nylig erfaring med størrelsen i disse? Vi har hatt dem før, men jeg husker virkelig ikke. Går nok for 92 til lillebror også der, men hva med lillesøster som er 128 - innspill ift 134 eller 140?


#8

Nera sa for siden:

Vindfleecene er store. Sjuåringen her bruker 122 og 128, og 116 i vindfleecen passer fortsatt, og hun kunne ikke hatt større enn 128 da hun prøvde den, spesielt pga armlengden. Femåringen fikk i 110 i fjor (det er hans vanlige størrelse nå), og kan fortsatt ikke brette bed ermene uten at den blir for stor.


#9

millact sa for siden:

Yngste har vindfleece i 128. Han er 131 cm lang. Han hadde en i 116 også i fjor, men den forsvant visst og kom aldri til rette.


#10

Geitrams sa for siden:

Ytterklærne er generelt store. Og vide.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.