Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Kva slags iPad-spel speler/spelte fireåringen din?

#1

nokon sa for siden:

Eg har akkurat innsett at dei spela vi har på ipaden i stor grad er litt barnslige for ein som er ferdig med å lære fargar og å pare riktig lyd med gjenstand.

Fireåringen har god tallforståelse, plusser opp til 10 på hendene, kan forbokstavane til alle han kjenner og er interessert i klokke. Han skjønner turtaking og tåler å tape i Ludo, synest terningar er kjempegøy og klarer med hjelp av voksne å lese legoinnstruksjoner til Lego city.

Har FP tips til spel/apper som kan passe dette nivået? Det kan både vere læring og rein underhaldning.


#2

Timar sa for siden:

Han her i huset spiller Subway Surfers (takk til søstera), Flow free (takk til mora), ulike Toca toca-spill, og ellers kjedelige legospill og puslespill som han nok har vokst fra.

Jeg henger dermed her for tips! Hvis det finnes bokstavspill som kan fenge for fireåringer, så er vi veldig interessert i det!


#3

Frøydis sa for siden:

Minste her er veldig glad i Numbers, som er et læringsspill.


#4

Syrinx sa for siden:

Han spilte mye Minecraft da han var fire.


#5

Matilda sa for siden:

Dr Panda-spill. Jeg tror vi snart har alle. Pippi-spillet fra Filimundus og Gubben og katten-spillene fra samme utvikler har også vært populære i den alderen, og til dels ennå. 10- og 11-modellen skal få Gubben og katten 3, bare jeg får rydda plass på iPaden.


#6

Matilda sa for siden:

11-modellen min liker godt Dragonbox, det kan man godt starte med tidligere enn vi gjorde. Koster litt, men er bra.


#7

nokon sa for siden:

:noterer:


#8

GydaG sa for siden:

Min 2012-modell elsker dragonbox og minecraft.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.