Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Mangler høyresiden humor, eller er det Are Kalvø som er dum?


#2

Fersken sa for siden:

Ikke vits i bli sur i alle fall. De sure kommentarene på FB er med på å underbygge poenget hans angående hvor lett det er blitt å spille fornærmet og krenket-kortet.


#3

Pøblis sa for siden:

Ikke sant? Og så blir jeg satt ut når folk i fullt alvor mener at enhver kritikk av Sylvi L. er mobbing.


#4

Polyanna sa for siden:

Tja, jeg syns den til dels tok mannen (damen) og ikke ballen. Og i Sylvis tilfelle finnes det da RIKELIG ball å ta, så jeg syns den var mest irriterende dårlig.


#5

Maverick sa for siden:

Jeg får ikke lest den, men høyresiden mangler jo generelt humor og (selv)ironi da. I motsetning til venstresiden, som aldri er arrogante eller høye på seg selv.


#6

Candy Darling sa for siden:

Vel, jeg regner meg som sentrum-høyre, har objektivt sett verdens beste humor, og synes Are Kalvø generelt er et sted mellom småmorsom og litt mer småmorsom. Og kunne ikke brydd meg mindre om Sylvis krenkbarhet.

Jeg synes denne var en av de minst morsomme Are noensinne har skrevet, og synes personlatterliggjøring er en fordumming av diskusjonen, helt uavhengig av om han har et halvdårlig poeng eller to.


#7

Maverick sa for siden:

Jeg prøvde å være morsom, Candy. :sukk:


#8

Pøblis sa for siden:

Jeg synes ikke are var særlig morsom jeg heller. Men jeg griner av det kommentarfeltet. :hylgrine:


#9

Tallulah sa for siden:

Det var da hele poenget, var det ikke? For det er jo det hun selv gjør hele tiden. Får kritikk til å handle om seg, ikke sak.


#10

Bluen sa for siden:

:dakars: Jeg skjønte det - og synes du var betraktelig morsommere enn Kalvø i dette tilfellet. Jeg har stor sans for ham jevnt over, men denne traff ikke.



#12

Polyanna sa for siden:

Jeg syns også mave er morsommere enn Kalvø. :knegg:



#14

mkj sa for siden:

Ja, det er så mye ball der.

Ellers liker jeg ikke overskriften på tråden. Jeg definerer meg som en del av høyresiden, men er på ingen måte noen FrP-sympatisør.

Hvis vi etter valget ender opp med en regjering uten SP, SV eller FrP, så er jeg fornøyd, skjønt det er vel lite sannsynlig.


#15

Pøblis sa for siden:

Jeg mente ikke å krenke noen her inne, men det er liten tvil om at samtlige som furter i det kommentarfeltet nok helt uten tvil befinner seg et godt stykke ut på høyresiden. De furter som besatt. Og DET var poenget mitt.

Spor gjerne av denne tråden til å handle om at dere har stemt høyre og har sans for humor. Hvem har ikke det? :knegg:
Men overskriften henger altså sammen med resten av HI, den er ikke ment å skulle stå alene. Hvis noen likevel velger å ta overskriften ut av kontekst og bli furtis for at jeg hevder at alle som noensinne har stemt til høyre for midten, mangler humor, så gjør gjerne det. :værsågod: Men det er altså ikke det jeg sier eller mener. :knegg:


#16

Sir Limpalot sa for siden:

Takk, Fersken.
Helt ærlig?
Jeg synes teksten er bra, jeg.
Den harselerer med at absolutt all kritikk av Listhaug blir angrepet som MOBBING og PERSONFOKUS (med skingrestemme) og at det blir pokk håpløst å diskutere faktisk politikk.
Den hinter også litt til at hun gjør seg "dum" ved å fyre oppunder fremmedfrykt og holdninger som hører til langt ute på brunspettede høyrekant med utspill hun later som hun synes er tilforlatelige og basert på sunn fornuft.
Det er sånn jeg leser den og jeg synes den treffer helt glimrende.


#17

Maverick sa for siden:

Er noen krenket? :gruble:


#18

Blondie sa for siden:

Jeg synes kommentaren er litt plump, men jeg ser jo hvor han vil. Kommentarfeltet er skrekkelig!


#19

Input sa for siden:

Jeg synes ikke den var morsom i det hele tatt, men han har et poeng. Og ja, hun (og hennes tilhengere) har gjort henne selv til ballen. Og det må faktisk være greit å kritisere det. Det går an å være enig i politikken hennes men synes retorikken hennes er helt på trynet f.eks. Og det må være lov å si. Det er uheldig dersom vi blir så redde for å "ta mannen, ikke ballen" at vi ikke kan kritisere når problemet åpenbart er mannen (damen). Da får vi Trump.


#20

Candy Darling sa for siden:

Jeg skjønte at du var morsom, Mave. :knegg: Det var hovedinnlegget jeg svarte på.


#21

Strå sa for siden:

Jeg synes Input sier det bra. Listhaug jobber intenst med å gjøre og oppfatte all kritikk av politikk, språkbruk og oppførsel som mobbing.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.