Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Tidsinnstille ting som f.eks PlayStation?

#1

Pelen sa for siden:

Jeg ser at det skulle være flott å kunne tudsinnstille når f.eks. PlayStation kan brukes. F.eks. at det går å bruke mandager kl 18-20, onsdager 16-18 etc. I tilfelle må det være på en måte som ikke ungdom kan overstyre. Finnes det noe på markedet som kan brukes?


#2

amo sa for siden:

Jeg tenkte på stikkontakt med timer, men ungdommen knekker nok den koden. Mulig dagens treåringer til og med knekker den når jeg tenker meg om....:o
No help from me. :o



#4

Martis sa for siden:

Vi har en router som vi tidsinstiller. På denne måten begrenses Internett og spilletiden til eldste på alle dingsene hans (unntatt mobilen da, som har datatilgang via operatøren). Det er en ASUS router og jeg har også en spp, om jeg må åpne eller lukke utenom de fastsatte tidene.


#5

Martis sa for siden:

Det fordrer jo at det er Internett gaming som er tingen! Min spiller kun online på PS.


#6

Pelen sa for siden:

Ja, det er jo online som er tingen. Det blir litt mye spilling før vi kommer hjem de to ukedagene i uken han ikke har aktiviteter. Han gjør leksene raskt og så spilles det, det kunne gjerne ha vært litt tidsbegrenset og mer forbereder til prøver etc.


#7

Input sa for siden:

I min ruter kan jeg nekte internett basert på mac-adresser. Poden sitt nettbrett har bare internett-tilgang mellom 7 og 18 f.eks. Alle dingser som er koblet til nett har egen mac-adresse. Her ser du hvor du kan finne den på PS 4.



Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.