Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Mandagsklubben anno 2017

#1

rine sa for siden:

Noen som ser på? Jeg husker at jeg småhumret litt i hine hårde dager da Otto Jespersen, Thomas Gjertsen og Bjarte Hjelmeland m. fl. var med, men nå er det faktisk en ren lidelse å se på. :skremt: Riktignok har jeg alltid ment at Else Kåss Furuseth er den mest oppskrytte "komikeren" i landet, men det blir feil å legge all skylda for fiaskoen på henne. Anne Rimmen ser like pinlig ukomfortabel ut i episode 3 som på premieren, og gjestene holder heller ikke særlig høy standard, selv om de (Jon Almås og Leo Ajkic f.eks ) normalt er flinke TV-personligheter som jeg liker. Det kan da vel ikke være meningen at Hans Wilhelm Steinfeldt skal være den morsomste på Mandagsklubben?
(Men når han sier at "det får være grenser for hvor lenge man skal bære havre til en dau merr" og Else Kåss, dessverre i fullt alvor, spør "Hva betyr det? :blånn: " vet jeg ikke om jeg skal grine eller le.)
Har jeg begynt å bli gammal og sur, eller har jeg et poeng når jeg hevder at norsk humor var bedre for 10 år siden. :gruble:


#2

Fløyel sa for siden:

Jeg så i akkurat 3 minutter ca før jeg skiftet kanal. Ikke som i gode gamle dager. :knirk:


#3

Millen sa for siden:

Jeg så premieren denne gangen og det holdt for å si det sånn.
Gamle for 10 år siden så jeg alltid. :knirk:


#4

rine sa for siden:

Mye knirking her. :knegg:


#5

Fløyel sa for siden:

Det blir for enkelt og plumpt. Puteflau humor ala Kåss Furuset har aldri fenget. Det hjelper ikke at uskyldsrene Rimmen sitter i midten, hun blir bare malplassert.


#6

Millen sa for siden:

Mye gamliser her nå.


#7

Blondie sa for siden:

Jeg har ikke giddet å se på, nettopp fordi jeg antar det er sånn. :knegg: Livet er for kort.


#8

Tussa sa for siden:

Det ER så dårlig!


#9

Niobe sa for siden:

Det kunne vært bra nå også, men med andre folk. Disse fungerer ikke.


#10

My sa for siden:

Likte ikke forrige runde (og følte meg som den eneste i landet), heller ikke torsdagsklubben, og liker heller ikke denne. Det har aldri vært, og kommer nok aldri til å bli min form for humor.

Jeg har rett og slett aldri hatt sansen for Thomas Gjertsen :skremt: eller Silje Stang. Otto Jespersen har jeg såvidt ledd av noen få ganger, men da har det vært i andre sammenhenger. Else Koss Furuseth er ikke et fnugg bedre, jeg har ikke likt noen av humorprogrammene hun har hatt før, så det hadde forundret meg stort om jeg skulle like dette.

Siden jeg var ekstremt forutinntatt, både på grunn av min manglende sans for konseptet forrige gang, og på grunn av hva jeg synes om (i alle fall den ene) programlederen, var det nesten ikke noe poeng å se på i det hele tatt, men jeg hadde det på ei lita stund, for ordens skyld, før jeg konkluderte med at fordommene mine ble bekreftet, og byttet kanal. De får ikke flere sjanser. :surpomp:


#11

Einhyrningur sa for siden:

Jeg har ikke humor, har jeg innsett. Hvertfall ikke norsk TV-underholdningshumor.


#12

My sa for siden:

Ikke jeg heller. Snart er QI det eneste jeg ler av på TV.

#13

Strå sa for siden:

Jepp, enig i det. Beskrivelsene her bidrar ikke til noe ønske om å bruke fem minutter av livet til å se programmet. Å bruke femten minutter til å lese om det her på FP er selvsagt mye mer verdifull tidsbruk. :D


#14

Millen sa for siden:

Graham Norton show kan være morsomt, avhengig av gjester så klart. Men jeg ler ikke mye av norsk humor jeg heller.


#15

My sa for siden:

Ja, og det. :nikker:

Rompe, bløtkake i fjeset, voksne som oppfører seg som barn, og utdriting av andre (særlig når man sparker nedover) blir aldri morsomt for meg. Jeg er visst bare for voksen og kjedelig. :vetikke:


#16

Strå sa for siden:

QI, hva er QI? Hvorfor vet ikke jeg hva det er?


#17

My sa for siden:

Panelshow på BBC, med Stephen Fry som vert. Varierende gjester fra gang til gang (mye de samme som går igjen da), men Alan Davis er fast gjest. Tror "Brille" liksom skal være en norsk variant dette, men faller totalt igjennom (trenger jeg å nevne at jeg aldri har hatt helt sansen for Bård Tufte Johansen og Harald Eia heller? :knegg: )

#18

Millen sa for siden:

Går på BBC Brit med Stephen Fry som programleder.
Har du sett norske Brille? Det er en dårlig kopi av QI.


#19

Bluen sa for siden:

Brille er da et helt OK program. Nå synes jeg dere er sure. :knegg:


#20

My sa for siden:

Det er nettopp det du sa, det er helt OK. Men sammenlignet med QI faller det totalt igjennom, siden QI er så utrolig mye bedre (altså i mine øyne, sikkert mange som ikke deler den humoren også). Både programlederne og gjestene der er mye morsommere, fantastiske kommentarer innimellom.

#21

Joika sa for siden:

Jeg har ikke sett mandagsklubben, men er dypt uenig i at Else Kåss Furuseth ikke er morsom. :knegg: Har vært på hennes eget show som publikum og hun er morsom mellom opptakene også. Jeg tror at hun er sånn man enten digger eller ikke.


#22

Blondie sa for siden:

Jeg liker Brille, det kan jeg le av. Ser bare på hvis jeg tilfeldigvis dumper innom da.

Jeg er så overrasket over meg selv, særlig siden jeg har sittet Almaas-klistret foran skjermen hver fredag i to ti-år. Jeg digger sånn morsom-smart, men han fungerer liksom ikke helt i andre settinger? :gruble:


#23

Strå sa for siden:

Da ser jeg at svaret på hvorfor jeg ikke vet hva QI er er at jeg har dårlig hukommelse. :o Jeg har ofte sett programmet sammen med Yngste.


#24

Tallulah sa for siden:

Jeg så ikke noe særlig på torsdagsklubben sist omgang og har ikke sett denne, men sammenlikningen er jo litt urettferdig. Forrige runde ble jo etterhvert veletablert, dette er jo helt nystartet, med nye folk. Da bør man iallefall sammenlikne med de aller første programmene av forrige runde, ikke programmet som helhet. I tillegg var vi yngre, og hadde mest sannsynlig mindre utviklet humor.

Så det er ikke sikkert at det var bedre sist.


#25

veobra sa for siden:

Jeg har lurt litt på hvem de ønsker å treffe. I forrige runde var i alle fall jeg betydelig yngre (:knegg:) og lo sikkert av helt andre ting enn nå. Nå satser de å nytt med programledere som fortsatt er på min alder, omtrent. Men det samme konseptet treffer ikke.


#26

Albertine sa for siden:

Jeg liker ikke norske komikere i det hele tatt, og har følgelig aldri sett Mandagsklubben. Den eneste jeg kan trekke på smilebåndet av er Knut Nærum, han er tørr nok for meg. Gi meg Michael McIntyre! Graham Norton Show kan jeg også se.


#27

My sa for siden:

Jeg kjenner jeg er så utrolig lei av den samme komikergjengen som har gått igjen nå, i åre etter år. Varierende kombinasjoner og kulisser, men humoren er den samme.

Og jeg er utrolig, utrolig lei av reality. Der kanalene tror de har kommet opp med et nytt og banebrytende reality-konsept, så er det bare akkurat det samme som alle de andre, bare i litt andre omgivelser. Ser de ikke at det bare er en eller annen variant av Robinson, Big Brother og 71 grader nord, uten å tilføre noe nytt? Jo da. Første gangen noen hadde seg i fylla under dyna i BB-huset var det Big News. Og sikkert første gang man fikk se noen bryte sammen på ei fjellhylle i 71 grader nord, eller danne allianser på stranda på Robinson-øya. Med det er da virkelig snart 15-20 (?) år siden, og vi har sett det nå. Blir ikke andre lei av dette?


#28

Millen sa for siden:

Angårnde realitysho og humor, mannen og jeg barena må se Paradise Hotel for der er det mange fine gullkorn.
Denne sesongen har jeg blant annet lært om overklassen, de har mer penger, finere klær og du kan se det på gangen at du er overklassen.Sagt i første episode av en deltager i fullt alvor. Jeg lo så jeg grein.
Synes heller ikke noe særlig om norske komikere, men synes gutta er hakket morsomere enn jentene. Jeg liker Atle Antonsen da.


#29

Blondie sa for siden:

Det er mange som er lei reality, helt klart. I det siste har vel de fleste sånne program måttet bli spritet opp av kjendiser? Det er vel det sikreste tegnet på endelikt. :knegg:


#30

Millen sa for siden:

Og kjendisene er mer type " Hvem er det der?" Aldri hørt om/sett.


#31

Bobbelur sa for siden:

Mandagsklubben, Klovn til Kaffen og disse andre humorprogrammene - virkelig ikke gøy! Jeg skjønner rett og slett ikke humoren på norsk tv for tiden. Er nok blitt gammal kjerring skjønner jeg...


#32

Millen sa for siden:

Du er da ikke kjerring for det. Liker heller ikke disse humorprogrammene.


#33

My sa for siden:

Kjendisene er jo produsert i tidligere realityserier, må vite. :rofl: Her snakker vi gjenbruk. :knegg:

#34

Blondie sa for siden:

Vi var underholdt en hel lunsj med temaet 'Hvem er Marna' under Farmen-hysteriet. :knegg:


#35

Maverick sa for siden:

Hvem er Marna? :gruble:


#36

Blondie sa for siden:

Noe blogger-aktig og kona til en komiker vi heller ikke hadde hørt om. Vi spurte elevene. :knegg:


#37

Bluen sa for siden:

Er det hun som er gift med Ørjan Burøe? Hun blogger under navnet Komikerfrue, tror jeg.

Skjønner jeg er en enkel sjel, for jeg liker mange norske komikere - med mulig unntak for nevnte Burøe. Liker Tufte Johansen, Eia, Sagen-brødrene, Bjarte Tjøstheim, Espen Eckbo, Henrik Elvestad, Atle Antonsen, Johan Golden etc. forutsigbar


#38

Maverick sa for siden:

Åja, han Burøe har jeg irritert meg over mang en gang, når greiene hans blir delt på feeden. :jupp:


#39

Tallulah sa for siden:

Han derre Dag Sørås, er han fast medlem? De vet jeg at det hvertfall ikke treffer meg. Jeg syns han er en motbydelig, utrolig umorsom komiker.


#40

Karamell sa for siden:

Marna er tidvis morsom på FB/ Instagram. Men hun ikke primært komiker. :knegg: Og tidvis helt off. Blogger ja.

Mandagsklubben var et stort gjeeeesp denne gangen. Har sett 1,5 episode. Tipper de ikke får mer enn en sesong.


#41

Karamell sa for siden:

Han er fast ja. Var det ikke han som forsvarte Mannegruppa Ottar?


#42

rine sa for siden:

Jeg liker også mange/mye av disse, men de er jo ikke med i Mandagsklubben.
Problemet med Kåss Furuseth og Dag Sørås er jo at de aldri er morsomme.


#43

Tallulah sa for siden:

Han mener at alt kan spøkes med fordi publikumet hans ler. :nemlig:


#44

My sa for siden:

Jeg liker egentlig ingen andre enn Johan Golden på den lista jeg. :knegg: Men jeg synes Ylvis kan slå til en sjelden gang, og Knut Nærum og Linda Eide. Så lo jeg mye av Anne-Kat Hærland i tidlig Nytt på Nytt, men ingen av hennes etterfølgere har truffet meg.

#45

rine sa for siden:

Jeg synes Nytt på Nytt er morsomt fremdeles, jeg. Ikke alle vitser, og ikke alle gjester, men de faste deltakerne er stort sett gode. Liker Pernille Sørensen bedre enn Linn Skåber og hun andre som var etter Anne Kath, men Golden når ikke Nærum til anklene. Tufte Johansen er en god erstatning for Almås, synes jeg.


#46

Millen sa for siden:

Jeg synes i fra norske kvinnelige komikere er morsomme.
Nytt på nytt slutten jeg å se etter at Anne Kat sluttet.


#47

Neket sa for siden:

Jeg syns heller ikke mabdagsklubben var gøy, men jeg ler av mye norsk humor likevel. Nytt på nytt, side om side, brille, det quiz-programmet på tv2, misjonen og Radioresepsjonen. Og jeg lo masse av det ski-VM programmet, spesielllt når de hadde stafett på badeland.


#48

Maverick sa for siden:

Det er mange gode norske humorister, men det er de som sitter i dette panelet.


#49

nolo sa for siden:

Jeg syns NpN har fått ny kveik med Bård Tufte Johansen.:digger:


#50

Teflona sa for siden:

Jeg ler lite av norske komikere, men koste meg med Side om side. Mandagsklubben så jeg 20 hele minutter på før jeg gikk over på Netflix og Billions.


#51

Pøblis sa for siden:

Jeg liker side om side, jeg syntes underholdningsavdelingen var veldig gøy, jeg digger Vidar Magnussen! Og så synes jeg nytt på nytt er gøy, jeg liker Pernille Sørensen og Linn Skåber, jeg liker Ylvisåkerbrødrene og raske menn og Henriette Stenstrup og brødrene Sagen. Og Linda Eide! :hjerter:


#52

Madicken sa for siden:

Dette. Hva i all verden tenkte de når de ga Rimmen denne rollen? :vetikke:


#53

Millen sa for siden:

De tenkte ikke.


#54

rine sa for siden:

:jupp: Med unntak av Skåber og Stenstrup. De er ikke helt tragiske, mer slike som kan slumpe til å være morsomme, men som stort sett ikke er det.


#55

Bloppy sa for siden:

Jeg syns vi har mange gode komikere i Norge jeg.
Men mandagskkubben er visst ikke noe for meg. Sett litt på det bare, men jeg syntes det var i overkant kjedelig. Anne Rimmen virker helt lost! Og Dag Sørås kan ikke kalles en komiker! Han klarer jeg bare ikke. Han er jo en sytepave av dimensjoner, og jeg klarer ikke å forstå humoren i det. Else er kul, men hun kommer ikke til sin rett der. På ingen måte.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.