Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hvordan slå av lyd på videoer på iPhone 6s

#1

gnuri sa for siden:

Feil i overskrift. Jeg mente 6plus.
Jeg har telefonen på lydløs, men om jeg trykker på en video kommer det likevel lyd på reklamen før filmen. Muligens også på filmen, jeg ventet ikke lenge nok til å finne det ut. Noen som kan hjelpe?


#2

gnuri sa for siden:

Ingen som vet?


#3

My sa for siden:

Jeg har ikke iPhone, men på min telefon er det slik at jeg må starte videoen først, og skru ned/av volumet mens videoen spiller for å få det til. Ellers er det bare ringesignal og meldingslyd som blir skrudd av. Kanskje det er slik på din også?


#4

gnuri sa for siden:

Mulig. Da må jeg teste når jeg kommer hjem fra jobb . Kan ikke ha mer uønsket lyd her nå :humre:
Takk for svar


#5

jolie sa for siden:

Jupp, sånn er det her og. Volumknappene styrer to ulike volumtyper, og lydløs påvirker ikke volumet for musikk, film etc. Hvis du ser på den firkanten når du trykker opp/ned på lyd står det enten ringesignal eller volum. Jeg kan fint ha to ulike lydnivåer på disse to. Veldig praktisk når man vil sovne til veldig lav musikk på kvelden, men vekkes til dundrende alarm.


#6

gnuri sa for siden:

Takk for svar begge to. Nå er jeg kommet hjem og har fått mistet lyden. Håper den innstillingen holder seg til jeg event setter det på igjen selv :)


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.