Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Festdrakt i str 164?

#1

Tjorven sa for siden:

Milde himmel. Datteren min vokser som gress for tiden. Vi kjøpte en slik billig festdrakt på Europris i fjor, som hun var veldig fornøyd med. Den ble innkjøpt i str 12/13 år i den tro om at den skulle passe et år til. Vel, den passer på ingen måte lenger.

Det er den største som selges på Europris. Så nå må vi finne et annet sted som selger slikt, og sånn som hun vokser tror jeg ikke at jeg er villig til å betale ekstreme summer for den. Er det noen som har en butikk, nettsted, leverandør eller noe å anbefale?

Eventuelt noen som har noe brukt å selge? Helst i Oslo eller omegn slik at den kan prøves, for 12-åringen har jaggu meg begynt å få litt fasong på kroppen.


#2

Niobe sa for siden:

Sparkjøp har til str 176, så jeg.


#3

Tjorven sa for siden:

Flott. Den var jo ganske fin også. Den kan vi kanskje gå for. (Selv om jeg synes 1000 kroner er mye for et plagg som kommer til å brukes 2-3 ganger. Det er dog mulig at den kan selges igjen etterpå. Det er jo det jeg bør gjøre med den relativt ålreite drakta hun har vokst fra.)


#4

Niobe sa for siden:

Ah, jeg la aldri merke til prisen, jeg så på dress til gutter, sånn egentlig. :knegg: Men den kan sikkert selges igjen, ja.


#5

Elisabet sa for siden:

Nameit sin til jente går opp til str. 164 i år. Både med rød og hvit vest. Du finner dem HER.


#6

Tjorven sa for siden:

Flott. Vi bor relativt nærme en NameIt-butikk, så det kan testes ut.

Nå er jo den drakten hun har også i str 12 år, men den har blitt for liten. Hun er ikke spesielt kraftig, så det er lengden som er snau. (Festdrakter bør gå litt lengre enn rett under kneet.)


#7

Elisabet sa for siden:

Før så gikk jo bare NameIt draktene bare til str. 152 (12 år), men nå går de jo opp til 14 år (164), så jeg ville tro at det vil hjelpe på lengden.

Skulle ønske jeg hadde litt kortere unger, så hadde den vært perfekt her også. Men 04-modellen min er 172 cm høy, og da blir selv den største litt i knappeste laget. :knegg:


#8

millact sa for siden:

Lurte på det samme selv. Min på 12 er 165 lang og har former, så tipper egentlig at hun må ha damemodell. Vet Maxemilie har til 18 år, men de er så fryktelig dyre.


#9

millact sa for siden:

Var innom Obs i går og de hadde i alle fall opp til str 14.


#10

millact sa for siden:

Det ble Maxemilia. Passer til hun selv skal konfirmeres.



#12

Neket sa for siden:

Bogerud pleier å ha i alle størrelser, inkludert voksenstørrelse tror jeg. Men litt dyrt - hvertfall den jeg kjøpte til minste i fjor. Skal sies at jeg kjøpte den 16 mai eller noe sånt, mulig de billige modellene var litt utplukka. :humre: Jeg er alltid like kjapp i avtrekkeren.


#13

Pesten sa for siden:

Så fin den Nameit drakten var :hjerter:


#14

Camomilla sa for siden:

Fått tak i Tjorven!?


#15

Tjorven sa for siden:

Ja. I vanlig FP-ånd så fikk hun arve en flott drakt fra datteren til en bruker her. :)


#16

Camomilla sa for siden:

Så kult.


#17

GydaG sa for siden:

Så heldig! Den var nydelig også, så jeg har leita etter den for å ha til minstejenta når hun nå er på siste verset av den gamle hjemmesydde.
Var vel derfor jeg ikke fant den.


#18

Tjorven sa for siden:

GydaG: Den ble visstnok bestilt på lego.no. Men det er altså en stund siden.


#19

GydaG sa for siden:

Ah.
Så på name IT sin, den var ikke så ulik egentlig. Må ta med frøkna og se hvilken str vi kommer unna med, som hun også kan vokse litt i.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.