Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hva heter egentlig glansvask og kan du anbefale produkter?

#1

Pelen sa for siden:

Om man søker på glansvask på f.eks. blivakker så får man ikke noe svar. Hva heter det "egentlig" og hva heter det på engelsk? Noen som kan anbefale noen produkter til nordisk hår som er tørt og lett blir flokete?


#2

Dixie Diner sa for siden:

Minicolor tror jeg? Gå for de uten "permanent farge" utenpå esken, det pleier å stå at det kan vaskes ut i løpet av 8-10 vask. Min datter på 13 hadde ekstremt tørt og flokete og livløst hår (men egentlig vakkert og kjempetykt) frem til nylig, jeg brukte en slik på henne forrige uke i ca. samme fargenyanse som hun allerede har, bare for å få litt glans og liv i håret. Ingen merket noe til fargen, men alle kommenterer hvor mye finere håret hennes ser ut og hvor glansfullt det er blitt.


#3

Pelen sa for siden:

Jeg vil ikke ha fargen, men bare den siste middelet du har i håret som gjør det glansete og lettbearbeitet i hvert fall hos Loreal. Da heter det kanskje ikke glansvask heller?


#4

Lavender sa for siden:

Selve fargen er tokomponent som blandes i en beholder, og så ligger det en flaske med hårkur i pakken. Garnier og L'Oréal sine hårkurer har godt rykte.


#5

Pelen sa for siden:

Vet du hva de heter?

Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.