Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Uttøying - er ikke dette litt rart?

#1

him sa for siden:

Har tøyd daglig siden januar. (I parantes bemerket. Fantastisk. Er nesten kvitt alt av muskelsmerter i bena. Har til gjengjeld fått masse ryggsmerter, men satser på at det er en følgefeil som vil rette seg. :nemlig: )

Så til det jeg er overrasket over. Jeg skjønner at folk som trener styrke og kondisjon har varierende treningsform. Regner med det holder med en liten forkjølelse for å at man får mye dårligere oksygenopptak.

Men uttøying? På onsdag sa jeg til mannen min at jeg trodde jeg måtte finne meg en ny øvelse, for nå kjente jeg ikke at det "strakk", på torsdag på nøyaktig samme øvelse kjente jeg det utrolig godt i høyre ben (men ikke venstre).

Hva i alle dager er det som kan gjøre at formen varierer slik på denne type øvelser? :confused:


#2

Katta sa for siden:

Tid på dagen, hva man har gjort i forkant, temperatur (vi snakker jo vev som skal strekkes og muskler som kan være mer eller mindre spente)... og ikke minst menstruasjonssyklus. Der merker jeg stor forskjell.


#3

Tallulah sa for siden:

Hvor stiv du er vil jo avhenge av hvor varm muskelen er når du strekker, og alt du gjør i mellomtiden. Hvor trøtt du er, når på døgnet. Mange variabler.


#4

Polyanna sa for siden:

Og om du er støl etter annen trening. (Og det de andre sa)


#5

Elise sa for siden:

Jeg merker også forskjell fra gang til gang. Stort sett er det forbedring, men plutselig er det noe som ikke fungerer. F.eks i går klarte jeg nesten ikke å stå på bare venstrebenet (mens man later som man sitter på en stol og har høyrebeinet oppå låret på venstrebeinet). Det har gått greit tidligere. :vetikke:

Jeg lurer på om jeg kan ha blitt kvitt restless legs pga tøying. Tror dere det kan være grunnen? (Går på "yoga and stretching" 1 gang i uka.)


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.