Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Melkefri lasagne

#1

Susse sa for siden:

Jeg skal lage lasagne til nevøen min som ikke tåler melk i noen form. Er vant med melkefritt fra guttungen her,men har aldri laget lasagne til han. Nevøen tåler heller ikke soya, så soyaost fungerer ikke. Hjelp!


#2

Dixie Diner sa for siden:

Jeg lager alltid denne med usøtet soyamelk, men det funker helt sikkert å bytte den ut med feks. havremelk. Jeg bruker aldri melkefri ost i lasagne, synes ikke det blir godt. Bruker heller næringsgjær i bechamelsausen fordi det gir en fantastisk god ostesmak og topplokket blir nesten som ost. Folk jeg serverer lasagnen til tror ofte det ER ost i den. :nam:


#3

frukt sa for siden:

Violife sine oster er uten soya om du skulle ønske å bruke det.


#4

Susse sa for siden:

Ser super ut, næringsgjær var lurt :)


#5

Frøydis sa for siden:

Jeg har laget denne, den er vegansk, men det går jo an å justere litt med ingredienser. Er det Dixie sin blogg, kanskje? Anbefales!


#6

Dixie Diner sa for siden:

Jepp det er min blogg, jeg har ikke laget den på lenge siden ungene "liker ikke linser" lenger og nekter å spise den, selv om jeg ærlig talt mener man knapt kjenner linsene. Men jeg og sambo lager den i ny og ne, elsker den. Kan jo seff byttes ut med kjøttdeig om man heller vil ha det. Jeg har også brukt Oumph (veggisversjon av kylling) og masse spinat, det blir rågodt.


#7

Dixie Diner sa for siden:

Violife sine oster er gode på skiva, men jeg synes de er klissete og merkelige smeltet. Ungene elsker dem derimot, og eldstedattera til sambo som ikke er veganer og tåler melk, elsker de ostene og ville heller ha pizzahorn med denne osten sist helg, enn med vanlig ost. Selv kan jeg styre meg.


#8

Frøydis sa for siden:

Se der ja. Jeg huska jo navnet ditt, men var usikker på nicket. :knegg:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.