Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Lesetips til 12-åring?

#1

IzziCreo sa for siden:

Jeg har en som lever og ånder for Percy Jackson og alle hans greek gods, og han leser gjerne disse bøkene 2, 3, 4 og 5 ganger :snill: Nå fikk jeg ham til å lese Bobbie Peers Luridiumtyven og han klarer knapt å legge den fra seg :jippi: Så Kryptalportalen skal kjøpes nå til påske.

Den siste tiden har han forsøkt seg på Theo Boone (Grisham), The Egypt Game (Snyder), Gregor i Underlandet (Collins), Vindeltorn (Almhjell), The Dragonlance Chronicles (Weis/Hickman), men ikke blitt fenget nok til å lese ferdig.

Han leser jo egentlig MYE, men jeg vil aller helst at han skal oppleve gode, nye historier også :nemlig:

Fint med både tips på engelsk og norsk. Han leser egentlig mest engelsk, men viktig at han leser norsk også.


#2

Myria sa for siden:

Nå er min eldste en del yngre, men han har lest og likt flere av de du nevner. Han liker veldig godt serien om Skrellingene/The Wee Free Men av Terry Pratchett.


#3

My sa for siden:

Anbefaler trilogien Begynnelsens Bøker, av John Stephens. 05-ungen min, som også liker Percy Jackson elsket disse. Skikkelig spennende! Nå leser hun en annen Riordian-serie, Gudene fra Olympos, oppfølgerserien til Percy Jackson, men de har han kanskje lest?


#4

Camomilla sa for siden:

Spøkelsene på Frostøy av Hilde Hagerup.
Poden er helt oppslukt.


#5

IzziCreo sa for siden:

Terry Pratchett må vi teste ut, ja. Noterer!

Oh, yes - flere ganger - og han virkelig elsker de og humoren :D Han måtte bare ha de på engelsk, for han klarte jo ikke vente :humre: Noterer John Stephens.

Kult! Noterer :jupp:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.